Jak tráví léto trojice Ondřej Malý, Petr Gřonka a David Pokorný?

Měsíc červenec je ve znamení hokejbalového volna. Hráči i fanoušci si mohou na chvilku odpočinout od třesku hokejek a oranžového míčku. Hokejbalistům ovšem zanedlouho začíná letní příprava. Před jejím startem jsme položili několika hráčům A-týmu otázky ohledně toho, jak tráví léto. Prvními na řadě jsou Ondřej Malý, Petr Gřonka a David Pokorný.

Hráči odpovídali na tyto otázky:

1. Jak trávíš léto? Užíváš si hokejbalového volna? Vyrazil jsi na dovolenou?

2. Udržuješ se v kondici nějakou sportovní aktivitou nebo šel sport úplně stranou?

3. Jak se těšíš na začátek přípravy?

Ondřej Malý #5

„Léto mám vzhledem k mé profesi učitele spojené s volnem. Takže mám dostatek času na různé aktivity. Dovolenou máme naplánovanou až na konec roku, takže o prázdninách nikam neletíme.

Rozhodně se neflákám. Spolu s Bendym (Jiří Benedikt) a často i Erikem Polívkou si dáváme do těla. Trénink, nebo jinou aktivitu (tenis, kolo, plavání) mám každý den, spíše i vícekrát denně. Navíc jsem si byl, jako většina kluků, zahrát na turnaji Zdeňka Mužíka.

„Na přípravu se samozřejmě netěším (smích), ale doufám, že ta naše dřina v období volna bude znát a nebude to pro nás takový šok.“

Petr Gřonka #9

„Léto trávím pracovně, dovolenou jsem měl v plánu až déle, ale momentáně vůbec nevím, jak co bude.

Snažil jsem se dát sport úplně stranou po posledním tréninku. Ale rád si zajdu udělat žízeň na fotbálky s kamarády a v červenci jsem se zučastnil, asi jako každý, turnaje Zdenka Mužíka.

Zatím si to nepřipouštím, musím se věnovat jiným záležitostem. Upřímně se netěším a snáším ji špatně, ale patří to k tomu. Na hokejku a zápasy se těším rozhodně víc.“

David Pokorný #40

„Na léto jsem se samozřejmě těšil, ale jelikož jsem měl nějaké resty ve škole, tak pro mě začalo teprve pár dní zpátky. Takže kromě třídenního sjezdu Vltavy užívám léto pracovně na chalupě.

Sport a pohyb určitě nešel stranou. Každou neděli se snažím chodit na hokej, v úterý na fotbal a dle pokynů trenéra jsem byl párkrát na kruhovém tréninku.

Na začátek přípravy se těším hrozivě moc. Už se nemůžu dočkat, až z nás trenéři vymáčknou všechen pot a krev (smích).“