Hodnocení: A-tým v Jihlavě prohrál, starší dorostenci získali v Dobřanech bod

Po chudém hokejbalovém víkendu následoval znovu ten, ve kterém nastoupila všechna mužstva HBC Plzeň. A-tým mužů odjel v sobotu z Jihlavy po těsném výsledku poražen. Mládežnické týmy, krom B-týmu mladších žáků, získali ze svých zápasů vždy alespoň jeden bod.

Muži

Mužské Áčko v sobotu vyjíždělo na Vysočinu, konkrétně do Jihlavy. Družstvo Toptransu hraje v nejvyšší soutěži teprve druhým rokem, přesto patří mezi velmi silné soupeře. Mečouni sice svého soka přestříleli, ale do Plzně se vraceli bez bodového zisku. Mužstvo trenéra Kadaněho prohrálo poměrem 2:1. Jediným střelcem Mečounů byl Michal Edl, který zkorigoval stav dvě minuty před koncem. Plzeňané se také propadli velice vyrovnanou tabulkou, avšak mají oproti valné většině soupeřů mají na kontě o zápas méně.

Sobota 2. listopadu: SK Toptrans Jihlava – HBC Plzeň 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Podrobnosti o utkání.

Starší dorost

Na svěřence trenéra Davídka čekalo v sobotním odpoledni západočeské derby. Druhý letošní zápas mezi těmito soupeři otvíral druhou polovinu Extraligy SD. Plzeňané nezopakovali výsledek z prvního letošního duelu, ve kterém zvítězili 4:2. I přes to, že Mečouni vedli po dvou brankách kapitána Víta 2:0, nakonec zvítězili domácí hokejbalisté. Výhru 3:2 po samostatných stříleních Dobřanům přisoudil nájezd bývalého hráče Plzně, Ondřeje Ulma.

Sobota 2. listopadu: TJ Snack Dobřany – HBC Plzeň 3:2ss (2:0, 0:2, 0:0)

Podrobnosti o utkání.

Mladší dorost

Mladší dorostenci začínali nadstavbovou část na půdě pražského Kova. V neděli, za vytrvalého deště, přijeli na Palmovku, kde zvítězili 0:3. V utkání byli jasně lepším týmem, avšak z mnoha střeleckých příležitostí vytěžili minimum branek. Na všech brankách se podílel navrátilec do sestavy, kapitán Julius Papán, který jednu branku sám vstřelil a na dvě branky přihrál.

Neděle 3. listopadu: TJ Kovo Praha – HBC Plzeň 2:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Podrobnosti o utkání

Starší žáci

Starší žáci hostili Třemošnou. Ta měla do zápasu připraveno pouze 9 hokejbalistů do pole. Avšak i přes malý počet hráčů se ukázala jako velmi zdatný soupeř. Hra byla velice vyrovnaná. O utkání zřejmě rozhodla pasáž uprostřed druhé dvanáctiminutovky, kdy mladí Mečouni vstřelili během minuty a dvanácti vteřin dvě branky

Neděle 3. listopadu:HBC Plzeň – TJ Tatran Třemošná 3:1 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Podrobnosti o utkání

Mladší žáci

A-tým mladších žáků byl druhým týmem, který se představil o víkendu v domácím prostředí. Jako jejich starší kolegové hostili Mečouni tým Třemošné. Jako u starších žáků se jednalo o vyrovnanou partii. Plzeňané zlomili zápas ve svůj prospěch až v poslední třetině, kterou ovládli v brankovém poměru 3:0.

B-tým mladších žáků cestoval do Českých Budějovic, tedy na půdu soupeře, kterého už nejmladší Mečouni jednou v sezoně porazili. Prvním týmem, kdo skóroval byli sice hosté, ale Jihočeši obrátili vývoj utkání a nakonec zvítězili. Sedmou branku v ročníku si připsal Ondřej Kohout.

Neděle 3. listopadu:HBC Plzeň – TJ Tatran Třemošná 4:1 (0:0, 1:1, 3:0)

Podrobnosti o utkání

Neděle 3. listopadu: SK Pedagog Č. Budějovice – HBC Plzeň B 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Podrobnosti o utkání

Program příštího týdne:

Pátek – 8. listopadu
  • Muži: Plzeň – Most(19:00)
Sobota – 9. listopadu
  • Starší dorost: Plzeň – Ústí n. Labem (14:00)
  • Mladší dorost: Plzeň – Jindřichův Hradec (16:30)
Neděle – 10. listopadu
  • Muži: Vlašim – Plzeň (11:00)
  • Mladší dorost: Zliv - Plzeň (14:00)
  • Mladší žáci: Plzeň B – Plzeň A (11:00)