Víkend 9. a 10. února bude plný herní přípravy

O víkendu 9. a 10. února budou mít napilno především oba dorostenecké týmy, které sehrají na domácí půdě přípravné turnaje. Zahálet nebudou ani další družstva.

Již v pátek večer nastoupí A-mužstvo v Mostu k dalšímu přípravnému duelu - jedinému mimo plzeňskou halu. Jedná se o zápas se soupeřem, s nímž budou Plzeňané bojovat o postup mezi postupovou osmičku.

Program pro A-tým je připravený i na víkend. Opět mimo Plzeň, ale tentokrát bez hokejek. Mužstvo odjíždí v sobotu dopoledne na výjezdní akci do Nové Vsi a Bělé nad Radbuzou.

V sobotu se v hokejbalové hale představí mladší dorostenci,kteří si na svůj turnaj pozvali souputníky z Kladna, Mladé Boleslavi a pražského Kova.

Po skončení turnaje sehraje v pořadí třetí přípravný zápas tým starších žáků. Do Plzně tentokrát zavítá českobudějovický Pedagog.

Neděle bude patřit pro změnu starším dorostencům a jejich soupeřům. Ti budou také tři, ale výhradně týmy mužské národky. Místní Litice s Třemošnou doplní lídr české části 1. NHbL Kovo Prava. Dorostenecký tým Plzeňanů vystuží trojice Petr Zeman, Petr Malík a Stanislav Valenta.

Most navštíví ještě jeden tým HBC Plzeň. V sobotu se na turnaji přípravek objeví také hokejbalisté s mečounem na hrudi.