Áčko se představí znovu na hřišti soupeře, tentokrát v Pardubicích

Hokejbalová extraliga má před sebou o víkendu 10.a 11. listopadu další zápasy. Plzeňané jedou do Pardubic, kde budou chtít vybojovat body, které by je posunuly blíže k příčkám zajišťujícím postup do play-off. Cestují také oba dorostenecké týmy, čekají je zápasy v Jihlavě, Vsetíně, Praze. Starší žáci hrají ve Štruncových sadech. Mladší žáky čeká až v úterý vzájemný souboj v hale na Košutce. V domácím prostředí se představí v neděli B-tým.

A-tým

Hráče extraligového A-týmu čeká znovu po týdnu cesta k utkání na hřišti soupeře. Tentokrát jedou na východ Čech, představí se v Pardubicích. Autoskláři i v letošní sezóně potvrzují, že jsou ambiciózním celkem s kvalitním kádrem a patří do středu ligové tabulky. Jsou šestí a na kontě mají 24 bodů.

Sobota 10. listopadu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - HBC Škoda Plzeň od 16:00


Starší dorost

Starší dorostenci stráví nejbližší víkend na cestách. Hrají nejprve v sobotu v Jihlavě, v neděli pak změří síly se Vsetínem. V obou duelech jsou Plzeňané jasnými favority.

Sobota 10. listopadu SK TOPTRANS Jihlava - HBC Škoda Plzeň od 14:00
Neděle 11. listopadu HBC Vsetín - HBC Škoda Plzeň od 10:00


Mladší dorost

Tým mladšího dorostu nastoupí v sobotu k utkání v Jihlavě, v neděli pak cestuje znovu, tentokrát jen do Prahy, hraje proti Hostivaři. Svěřenci trenéra Václava Tůmy budou chtít vylepšit své postavení v tabulce, v posledních kolech příliš bodů nenasbírali. Třikrát těsně prohráli.

Sobota 10. listopadu SK TOPTRANS Jihlava - HBC Škoda Plzeň od 11:30
Neděle 11. listopadu HBC Hostivař - HBC Škoda Plzeň od 10:00


Starší žáci

Bude pokračovat vítězná série starších žáků? Odpověď bude jasná v sobotu před polednem. Hráči Škody se představí ve Štruncových sadech v duelu s týmem Litic.

Neděle 11. listopadu HBC Plzeň-Litice - HBC Škoda Plzeň od 9:30


Mladší žáci

Mladší žáci sice nemají na víkend naplánované žádné utkání, přesto se mohou těšit na zajímavý duel. V úterý se koná derby áčka proti béčku.

Úterý 13. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - HBC Škoda Plzeň "A" od 15:30


B-tým

Béčko se veze na vítězné vlně. V dalším utkání přivítá v hokejbalové hale na Košutce Horní Břízu a bude chtít navázat na výhru v prvním vzájemném duelu.

Neděle 11. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - ZKZ Horní Bříza od 11:00