Na Košutce bude k vidění hned několik zajímavých duelů

O víkendu 20. a 21. října 2012 si užijí volno jen hráči A-týmu. Ostatní družstva HBC Plzeň čekají další utkání. Hokejbalová hala na Košutce se může těšit na duely dorostenců s Kladnem, na vzájemný souboj áčka a béčka mladších žáků a na zápas B-týmu s rezervou Litic. Starší žáci hrají v Třemošné, kde se v neděli koná druhý turnajový den soutěže přípravek.

Starší dorost

Starší dorostenci mají před sebou velmi těžký úkol. V sobotu v domácím prostředí přivítají tým Kladna. Středočeši letos v osmi utkání ztratili jediný bod a jsou v tabulce první. Západočeši ztrácejí jen dva body a v případě výhry se mohou posunout před svého soupeře.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 14:00


Mladší dorost

Také v extralize mladšího dorostu (stejně jako v kategorii SD) patří Plzeň a Kladno k TOP týmům. Teď je čeká vzájemný souboj v hokejbalové hale na Košutce. Kladno je zatím druhé, Plzeň o příčku zpět.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 11:30


Starší žáci

Starší žáci ještě nepoznali hořkost porážky, zvítězili ve všech třech letošních duelech. Nyní je čeká utkání v Třemošné.

Sobota 20. října TJ Tatran Třemošná - HBC Škoda Plzeň od 10:30


Mladší žáci

Soutěž mladších žáků poprvé čeká plzeňské derby. A-tým změří síly s B-týmem, prestižní duel startuje v sobotu v 16 hodin.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň "A" - HBC Škoda Plzeň "B" od 16:00


Přípravka

Soutěž přípravek má před sebou druhý turnajový den, který hostí Třemošná. Plzeňané nastoupí proti Písku a Blatné.

neděle 21. října HC Švantlův Dvůr Písek - HBC Škoda Plzeň od 12:30
neděle 21. října HBC Škoda Plzeň - TJ Blatná Datels od 14:30


B-tým

Béčko o minulém víkendu poprvé prohrálo, když nestačilo na Třemošnou. Nyní hostí v domácím prostředí rezervu Litic a bude chtít připsat další tři body.

Neděle 21. října HBC Škoda Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" od 10:00