Hokejbalová hala po dlouhé době uvidí extraligová utkání

Po dlouhé době se plzeňští hokejbaloví příznivci opět mohou těšit na domácí extraligová utkání svého týmu. Plzeňané hostí Vlašim a Jindřichův Hradec. Také obě dorostenecká družstva budou mít výhodu domácího prostředí, přivítají soupeře z východních Čech. Po jednom utkání odehrají na hřištích soupeřů (Stříbro, České Budějovice, Písek, Třemošná) žákovské týmy a béčko.

A-tým

Áčko čekají o víkendu v domácím prostředí dvě rozdílná utkání. V sobotu přijede Vlašim. Představí se úřadující mistr a aktuálně třetí nejlepší extraligový tým. V neděli pak na západ Čech míří hokejbalisté Jindřichova Hradce, kterým zatím patří poslední příčka. Plzeňany tedy čeká těžká práce a boj o posun blíž k místům zaručujícím postup do play-off.

Sobota 13. října HBC Škoda Plzeň - HBT Vlašim od 17:00
Neděle 14. října HBC Škoda Plzeň - TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec od 11:30


Starší dorost

Starší dorostenci se také představí dvakrát v hokejbalové hale na Košutce. Hostí soupeře z východních Čech. Pardubice jsou prozatím s dvoubodovou ztrátou za Plzní na čtvrté příčce, Polička je průběžně osmá. Oba zápasy se hrají shodně od 14 hodin.

Sobota 13. října HBC Škoda Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 14:00
Neděle 14. října HBC Škoda Plzeň - SK Kometa Polička od 14:00


Mladší dorost

Také tým mladšího dorostu odehraje hned dvě klání a také obě v Plzni. Změří síly s pardubickými družstvy. Těžší úkol čeká svěřence Václava Tůmy v sobotu. Autoskláři mají na kontě po sedmi utkáních dvanáct bodů, Svítkov jen pět. V sobotu zápas začíná v 11:30, v neděli již v 9:00.

Sobota 13. října HBC Škoda Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 11:30
Neděle 14. října HBC Škoda Plzeň - TJ Paramo Svítkov Stars Pardubice od 9:00


Starší žáci

Starší žáci cestují do Stříbra, kde se v sobotu dopoledne utkají s místními buldoky. Jedná se teprve o třetí utkání sezóny, v prvních dvou duelech Plzeňané jasně zvítězili nad Karlovými vary a Kralovicemi.

Sobota 13. října HC Buldoci Stříbro - HBC Škoda Plzeň od 10:30


Mladší žáci

Oba výběry mladších žáků se vydají v neděli společně na jih Čech. Béčko hraje v Písku, áčko ještě o kus dále v Českých Budějovicích.

Neděle 14. října HC Švantlův Dvůr Písek - HBC Škoda Plzeň "B" od 11:00
Neděle 14. října SK Pedagog České Budějovice - HBC Škoda Plzeň od 11:30


B-tým

Pět výher a žádná porážka, taková je zatím bilance B-týmu v této sezóně. V sobotu dopoledne hraje béčko v Třemošné, kde se utká s místní rezervou.

Sobota 13. října TJ Tatran Třemošná "B" - HBC Škoda Plzeň "B" od 11:00