Třem týmům začíná play-off, A-tým jde proti Kertu

Hned tři družstva vstoupí v sobotu 7. dubna do nejdůležitější části sezóny, startují boje o mistrovské tituly. A-tým začíná na hřišti soupeře, kterým ve čtvrtfinále jsou hokejbalisté pražského Kertu. Starší dorostenci přivítají v domácím prostředí Ústí nad Labem, stejně tak v hale na Košutce hrají mladší dorostenci proti Pardubicím. Nezahálí ani B-tým, který přivítá Boytronic Plzeň. Hráči přípravky se mohou těšit na turnajový den v Třemošné. Starší žáci si užijí volna, mladší žáci sehrají utkání v Horní Bříze až v úterý.

A-tým

Plzeňský A-tým na jaře svými výsledky již nevylepšil postavení na osmé příčce extraligové tabulky a do prvního kola play-off tak dostal nejsilnějšího možného soupeře. Střetne se s Kert Parkem Praha, vítězem základní části soutěže.

V předchozích dvou letošních vzájemných soubojích se radovali vždy Pražané, ale v play-off se začíná znovu od začátku. Souboj trenérů Kováříka a Kurfürsta, plzeňského útoku a gólmana Gerlicha a naopak produktivní dvojice Plzák, Kruček s obranou Západočechů startuje za stavu 0:0.

Sobota 7. dubna HC Kert Park Praha - HBC Plzeň od 17:00
Neděle 8. dubna HC Kert Park Praha - HBC Plzeň od 11:00


Starší dorost

Plzeňský starší dorost vstupuje do play-off z druhé pozice a je jedním z největších favoritů celé soutěže. Svěřenci trenéra Martina Davídka změří síly s týmem Ústí nad Labem. Opírat se budou především o výbornou ofenzivu, vždyť v 18 utkáních nastříleli 111 branek.

Sobota 7. dubna HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 12:30
Neděle 8. dubna HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 12:30


Mladší dorost

Mladší dorostenci budou o postup do semifinále bojovat s hráči Pardubic. Plzeňským mladíkům se nepovedla generálka na play-off, prohráli v Dobřanech. Ale na to mohou v případě úspěchu v blížících se víkendových zápasech v klidu zapomenout.

Sobota 7. dubna HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 15:30
Neděle 8. dubna HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 10:00


Mladší žáci

Mladší žáci hrají své utkání až v úterý, kdy se představí na hřišti v Horní Bříze. jsou jasnými favority, protože dosud nasbírali o patnáct bodů více než soupeř.

Úterý 10. dubna HBC Plzeň - TJ ZKZ Horní Bříza od 17:00


Přípravka

Trenéři plzeňské přípravky opět postaví pro sobotní turnajový den v Třemošné dva výběry. Kromě nich se zde představí také domácí tým a družstva Stříbra a Českých Budějovic.


B-tým

Hráči B-týmu otevřou víkend sobotním zápasem s družstvem Boytronicu. Hraje se již od 9:30 a bojovat se bude o místa na čele oblastní ligy.

Sobota 7. dubna HBC Plzeň "B" - SK Boytronic Plzeň od 9:30