Áčko hostí v domácím prostředí Most, dorosty míří na Kladno

Jen hráči přípravky si o víkendu 10. a 11. března budou užívat volna, všechny ostatní čekají další utkání. V sobotu se v hale na Košutce představí A-tým proti Mostu a oba žákovské týmy proti Třemošné. Dorostenci míří na Kladno. B-tým hraje až v neděli v Karlových Varech.

A-tým

V sobotu v podvečer přivítají plzeňští hokejbalisté v domácím prostředí tým Mostu. Budou chtít získat další tři body do extraligové tabulky. Plzeňané jsou totiž zatím na osmé pozici, soupeř je pátý a v případě výhry Západočechů se rozdíl může zmenšit na pouhé čtyři body.

Díky spolupráci se společností Střižna.cz bude možné sledovat utkání prostřednictvím komentovaného on-line video přenosu, který startuje již v 16:50.

Sobota 10. března HBC Plzeň - HBC Pento Most od 17:00


Starší dorost

Starší dorostenci si o uplynulém víkendu připsali dvě jasné výhry a tedy šest bodů. Teď je čeká další těžká zkouška. Představí se na hřišti Kladna, jasného lídra extraligové tabulky. Středočeši v dosavadním průběhu sezóny ztratili jen čtyři body.

Sobota 10. března HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň od 13:00


Mladší dorost

Mladší dorost míří také na Kladno a bude chtít potvrdit stoprocentní zisk z domácího prostředí. Kladenští mladíci jsou zatím na šesté pozici, Plzeň je druhá, rozdíl činí osm bodů.

Sobota 10. března HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň od 10:30


Starší žáci

Starší žáci se představí v sobotu v hale na Košutce. Hostí Třemošnou, která je v čele tabulky, zvítězila v deseti z jedenácti zápasů.

Sobota 10. března HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná od 12:00


Mladší žáci

Mladší žáky čekají hned dvě utkání. Nejprve ve čtvrtek sehrají odložené utkání na hřišti ve Štruncových sadech, poté v sobotu v domácím prostředí hostí Třemošnou.

Čvrtek 8. března TJ Plzeň - Litice - HBC Plzeň od 16:30
Sobota 10. března HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná od 10:00


B-tým

Plzeňské béčko čeká první jarní výjezd do Karlových Varů, v neděli se utká se starším dorostem CSKA Karlovy Vary.

Neděle 11. března CSKA Karlovy Vary "SD" - HBC Plzeň "B" od 11:00