A-tým vstoupí v Horní Bříze do Českého poháru

Přestože extraligové boje budou pokračovat až na jaře, plzeňský A-tým si ještě nemůže užívat zimního spánku. V sobotu 3. prosince se svěřenci Martina Kováříka představí v rámci Českého poháru v Horní Bříze. O víkendu čekají zápasy také na obě žákovská družstva.

A-tým

Extraligové týmy byly nasazeny až do třetího kola, proto Plzeňané vstupují do bojů v Českém poháru až nyní, po konci podzimní části extraligy. Svěřence trenéra Kováříka čeká představení v Horní Bříze.

Horní Bříza hraje oblastní ligu, skupinu jih, kde se pohybuje spíše na chvostu tabulky. O síle týmu svědčí přípravné utkání sehrané v listopadu v hokejbalové hale na Košutce, ve kterém Bříza podlehla plzeňskému staršímu dorostu vysoko 1:8. I když pohárová utkání přináší překvapení...

Sobota 3. prosince TJ ZKZ Horní Bříza - HBC Plzeň od 14:00


Starší žáci

Starší žáci mají před sebou poslední utkání podzimní části sezóny. Představí se v hale na Košutce a přivítají silného soupeře. Blatná figuruje na druhé příčce tabulky a na první místo ztrácí jen tři body, Plzeňané jsou o šest bodů pozadu.

Sobota 3. prosince HBC Plzeň - TJ Blatná Datels od 13:00


Mladší žáci

Také mladší žáci budou mít po víkendu zimní pauzu. Předtím však musí odehrát dvě utkání. V sobotu do Plzně přijíždí soupeř z Blatné, v neděli se na Košutce představí Dobřany.

Sobota 3. prosince HBC Plzeň - TJ Blatná Datels od 11:00
Neděle 4. prosince HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 15:00