Další zápasy čekají A-tým na východě Čech

První listopadový týden přináší pro družstva HBC Plzeň další porci zápasů. Pohodlí hokejbalové haly na Košutce si užijí jen žáci a hráči B-týmu, ostatní míří k zápasům na hřištích soupeřů. Áčko se představí v Letohradu a v Hradci Králové, starší dorostenci hrají ve Vsetíně a v Jihlavě, mladší dorost nastoupí v Karviné a v Brně.

A-tým

Série proher A-týmu se posledním zápasem s Kladnem opět rozšířila. Extraliga má za sebou polovinu základní části a je čas, aby svěřenci trenéra Martina Kováříka zabrali. Obzvláště důležitý bude sobotní duel s Letohradem. I když plzeňským nadějím na play-off a co nejlepší postavení v tabulce by prospěl také úspěch v Hradci Králové.

Sobota 5. listopadu SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 15:00
Neděle 6. listopadu HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 10:30


Starší dorost

Tým staršího dorostu figuruje po poslední výhře nad Pardubicemi na třetí příčce extraligové tabulky. O víkendu bude moci rozšířit svou sbírku bodů a opět se přiblížit vedoucí dvojici Letohrad, Kladno. Na začátku sezóny Plzeňané soupeře ze Vsetína a Jihlavy jasně přehráli, na hřištích soupeřů ale může být vše jinak.

Sobota 5. listopadu HBC Vsetín - HBC Plzeň od 14:00
Neděle 6. listopadu SK Jihlava - HBC Plzeň od 14:00


Mladší dorost

Mladší dorost čeká víkend mimo Plzeň, konkrétně utkání v Karviné a Brně. Svěřenci trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy budou chtít navázat na výhry z prvních duelů s těmito soupeři. Karviná je v tabulce na desáté příčce, získala dosud devět bodů. Brno je s jedenácti body na kontě osmé.

Sobota 5. listopadu HbK INTEVO Karviná - HBC Plzeň od 14:00
Neděle 6. listopadu HBK Bulldogs Brno - HBC Plzeň od 9:00


Starší žáci

Žákovské týmy si užily volného víkendu a nyní je opět čekají další zápasy. Starší žáci sehrají dokonce hned dva zápasy. Nejprve přivítají v hale na Košutce tým Jindřichova Hradce, který je zatím na poslední příčce tabulky, poté změří síly se Suchdolem.

Sobota 5. listopadu HBC Plzeň - TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec od 11:30
Sobota 5. listopadu HBC Plzeň - SK Suchdol nad Lužnicí od 15:00


Mladší žáci

Mladší žáci po volném víkendu opět nastoupí k mistrovskému utkání. Na svém hřišti přivítají hosty ze Stříbra a jsou favoritem, protože soupeř zatím v soutěži nezískal jediný bod.

Sobota 5. listopadu HBC Plzeň - HC Buldoci Stříbro od 13:00


B-tým

Oblastní ligu čeká souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky. B-tým HBC Plzeň má za sebou sérii čtyř výher, kterou bude chtít prodloužit v duelu s Viktorií Plzeň, která také zatím prožívá povedený vstup do soutěže. Utkání se odehraje v hale na Košutce, která je domovskou pro obě družstva.

Sobota 5. listopadu SHC Viktoria Plzeň - HBC Plzeň "B" od 9:30