Hodnocení víkendu: Úspěšní dorostenci a B-tým

Hokejbalová hala na Košutce patřila o víkendu 15. a 16. října hráčům lakrosu, proto všechna družstva HBC Plzeň sehrála své zápasy na hřištích soupeřů. Nedařilo se A-týmu, který opět na severu Čech nezískal ani bod. Naopak všech šest bodů přivezli z Kladna a Prahy dorostenci. Žáci cestovali do Českých Budějovic a připsali si dvě prohry, jednu po samostatných stříleních. B-tým zvítězil v Třemošné.

A-tým

Plzeňskému A-týmu se ani na druhý pokus nepovedlo získat na severu Čech jediný bod. Utkání s ústeckou Elbou bylo dlouho vyrovnané, ale v poslední patnáctiminutovce vstřelili domácí hned čtyři braky, naopak hosté se neprosadili. Plzeňané se nedokázali vyrovnat s tvrdou hrou Severočechů.

Sobota 15. října Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Plzeň 4:0 (0:0, 0:0, 4:0)


Starší dorost

Svěřenci trenéra Martina Davídka zvládli utkání na hřišti kladenského týmu Jungle Fever. Nakonec vstřelili celkem deset branek a nepřipustili žádné komplikace.

Sobota 15. října Jungle Fever Kladno - HBC Plzeň 2:10 (1:5, 1:2, 0:3)


Mladší dorost

Mladší dorostenci potvrdili v Praze na Palmovce roli favorita a porazili Kovo 5:1. Jedinou branku inkasovali až v samotném závěru zápasu.

Sobota 15. října TJ Kovo Praha - HBC Plzeň 1:5 (0:2, 0:1, 1:2)


Starší žáci

Starší žáky v utkání na jihu Čech opět trápila produktivita a potvrdilo se, že s jednou vstřelenou brankou se těžko vyhrává. Plzeńané sice šli v první třetině do vedení, ale nakonec prohráli 1:2 po samostatných stříleních.

Sobota 15. října SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň 2:1ss (0:1, 1:0, 0:0)


Mladší žáci

Již po první třetině bylo jasné, že mladší žáci v Českých Budějovicích na body nedosáhnou, prohrávali 0:5. Poté sice skóre již nenarůstalo takovým tempem, přesto Jihočeši zvítězili jasně 7:0.

Sobota 15. října SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň 7:0 (5:0, 1:0, 1:0)


B-tým

Béčko navázalo na předchozí domácí vítězství a tři body si připsal i v souboji s Třemošnou. Na hřišti soupeře však bylo týmem, který se spíše bránil a čekal na chyby třemošenských hráčů. Po těch Plzeňané vstřelili čtyři branky, tři z nich v poslední části hry.

Sobota 15. října TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň "B" 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)