Hodnocení víkendu: Výpravy za body téměř bez úspěchu

Týmům HBC Plzeň se o víkendu 24. a 25. září na hřištích soupeřů vůbec nedařilo. Oba dorosty prohrály v Letohradě, když sice pokaždé vstřelily tři banky, ale samy inkasovaly ještě více. Neuspěl ani B-tým, který nestačil na Ostrov nad Ohří. Jediný bod tak získali hráči přípravky za remízu se Sušicí.

Starší dorost

Starší dorostenci v Letohradu bojovali, ale na body to nestačilo. Plzeňané inkasovali v druhé třetině čtyři branky a to rozhodlo o konečném výsledku. Přestože se svěřenci Martin Davídka dokázali dotáhnout na jednogólovu ztrátu na zvrat v utkání nedosáhli, naopak inkasovali další dvě branky a prohráli 3:6.

Sobota 24. září OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň 6:3 (0:0, 4:0, 2:3)


Mladší dorost

Plzeňský mladší dorost cestoval do Letohradu s bilancí čtyř výher a žádné prohry. O neporazitelnost však mladí Plzeňané přišli. Po vyrovnaném prvním dějství rozhodla prostřední patnáctiminutovka, ve které domácí hráči vstřelili hned čtyři branky, naopak hostující tým jen dvě. Konečné skóre tedy mělo podobu 5:3 z pohledu Východočechů.

Sobota 24. září OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň 5:3 (1:1, 4:2, 0:0)


B-tým

Béčko cestovalo ke svému druhému soutěžnímu utkání do Karlových Varů, kde se střetlo s týmem Ostrova nad Ohří. Přestože šli Plzeňané do vedení, ještě před první přestávkou bylo vyrovnáno a na konci druhého dějství již vedli domácí hráči o dvě branky. Gól Michala Průchy již jen upravil skóre na 2:3. Hostující hráči doplatili především na častá vyloučení, včetně několika osobních trestů.

Sobota 24. září Hbc Atlantis Ostrov - HBC Plzeň "B" 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)


Přípravka

Plzeňská přípravka má před sebou v začínající sezóně celkem nabitý program, čeká ji celkem dvacet utkání rozdělených do deseti hracích dnů. První "turnaj" hostilo Stříbro a nejmenší Plzeňané se utkali s Třemošnou a Sušicí. V prvním utkání prohráli 0:1, druhý duel skončil remízou 0:0. Mimo soutěž si pak Plzeň zahrála ještě s Českými Budějovicemi, které porazila díky dvěma brankám Jana Miksana 2:0.

Neděle 25. září TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň 1:0
Neděle 25. září TJ Sušice - HBC Plzeň 0:0