Hodnocení víkendu: Na Kladně se nedařilo

Víkend z těch méně povedených mají za sebou týmy HBC Plzeň, hlavně z Kladna moc bodů do Plzně nepoutovalo, konkrétně jeden z dvanácti možných. Áčko nestačilo po samostatných stříleních na Alpiq Kladno. Starší dorost v sobotu na Kladně prohrál v základní hrací době, v neděli pak těsně zvítězil na Kertu. Mladší dorost ani jednou nestačil na tým z Kladna, nejprve v sobotu na Alpiq, v neděli pak na Jungle Fever. Mladší žáci zvítězili nad Liticemi, béčko v souboji o čelo tabulky porazilo Viktorii Plzeň.

A-tým

V souboji dvou posledních finalistů uspěl kladenský Alpiq. Středočeši se dostali do vedení v sedmé minutě, ale za pár chvil o něj přišli díky brance Martina Kadaněho. Druhá třetina branku nenabídla, skóre se měnilo znovu až ve třetí části, jenže Kladno se ani tentokrát dlouho ve vedení neohřálo, když rychle vyrovnal Jiří Benedikt. V samostatných stříleních uspěl za Plzeň pouze Michal Průcha, naopak nájezdy za Kladno proměnili Tvarůžek a Tomáš Rejthar.

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň 3:2ss (1:1, 0:0, 1:1)


Starší dorost

V sobotu starší dorost jednoznačně podlehl Alpiqu Kladno, když prohrál 5:2. V neděli si starší dorost napravil reputaci proti poslednímu týmu tabulky, ale kdo čekal jednoznačný průběh musel být zklamán. Starší dorost nakonec zvítězil 4:3.

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň 5:2
Neděle 14. listopadu HC Kert Park Praha - HBC Plzeň 3:4


Mladší dorost

Také mladší dorostenci zamířili v sobotu na zápas do Kladna. Alpiqu podlehli po vyrovnaném průběhu až díky poslední třetině, celkově prohráli 7:5. V neděli se mladší dorost vydal do Kladna znovu a zrodilo se velké překvapení, když dorostenci prohráli 4:3 s týmem Jungle Fever.

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň 7:5 (2:2, 1:1, 4:2)
Neděle 14. listopadu Jungle Fever Kladno - HBC Plzeň 4:3


Mladší žáci

Sobota 13. listopadu TJ Plzeň-Litice - HBC Plzeň 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)


B-tým

Sobota 6. listopadu HBC Plzeň “B“ - SHC Viktoria Plzeň 7:5 (2:1, 2:2, 3:2)


Přípravky

Sobota 13. listopadu TJ Švantův Dvůr Písek - HBC Plzeň 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Sobota 13. listopadu HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)