Všechny týmy hrají doma, áčko hostí soupeře z východních Čech

Po týdnu je tu znovu nabitý hokejbalový víkend a další zápasy týmů hrajících pod hlavičkou HBC Plzeň. Kromě starších žáků se o víkendu minimálně jednou představí všechna ostatní družstva, všechna v domácím prostředí haly na Košutce. A-tým i oba dorosty sehrají po dvou utkáních, další týmy čeká jeden zápas.

A-tým

Šesté místo – to je dosavadní umístění A-týmu v letošním ročníku extraligy. Po mizerném začátku přišly během čtyř dní tři výhry a skok až na současnou šestou pozici. Minulý víkend mělo áčko volno, nyní už však přichází další dva soupeři. A patří k těm nejtěžším. V sobotu do haly zavítá tým OEZ Testa Letohrad, který kvůli horšímu skóre je hned za Plzní a to předznamenává, že se můžeme těšit na tvrdou bitvu. V neděli v hale nastoupí soupeř neméně těžký – Hradec Králové. právě s tímto sokem se Plzeňané v loňském ročníku utkali celkem šestkrát a obě družstva si mají vzájemně co oplácet.

Sobota 9. října HBC Plzeň - SK OEZ TESTA Letohrad od 17:00
Neděle 10. října HBC Plzeň – HBC Hradec Králové 1988 od 14:30


Starší dorost

Starší dorost minulý víkend získal čtyři body ze šesti možných a stále drží pozici v první polovině tabulky. V sobotu starší dorostence čeká Letohrad a Východočeši přijíždějí do Plzně jako lídr extraligové tabulky. V neděli zavítá do Plzně Jihlava, a bude tak k vidění repríza loňského finále.

Sobota 9. října HBC Plzeň - SK OEZ TESTA Letohrad od 14:00
Neděle 10. října HBC Plzeň – SK Jihlava od 11:30


Mladší dorost

Svěřenci trenéra Tomáše Semery minulý týden nezískali ani jeden bod, přestože odehrál dvě vyrovnaná utkání. Tentokrát bude sobotním soupeřem stejně jako u starších kolegů Letohrad a Východočeši neovládají pouze extraligu staršího dorostu, ale také vévodí společně ještě s dvěma týmy mezi mladšími dorostenci. Nedělní soupeř Jihlava neprožívá povedený vstup do extraligy a zatím se drží v pásmu týmů, které budou bojovat o přežití v nejvyšší soutěži.

Sobota 9. října HBC Plzeň - SK OEZ TESTA Letohrad od 11:30
Neděle 10. října HBC Plzeň – SK Jihlava od 9:00


Mladší žáci

Sobota 9. října HBC Plzeň – TJ Plzeň-Litice od 9:00


B-tým

Neděle 10. října HBC Plzeň - HBC Vikingové Karlovy Vary od 17:00