Áčko opět bez bodu, dorosty získaly shodně po čtyřech

O víkendu čekaly tři týmy první výjezdy na venkovní zápasy v nové sezóně. Áčko jelo bojovat o první body do Mostu, ale bez úspěchu. Mladší i starší dorostenci vybojovali o víkendy čtyři body. Starší dorost v sobotu prohrál po samostatných stříleních a mladší si připsali vysokou výhru na pražským Kovem. V neděli to bylo opačně.

A-tým

Ani třetí zápas v nové sezóně nepřinesl pro A-tým první body. V zápase proti mosteckému Pentu dalo áčko tři branky, jednu vlastní a dvě do správné branky, ale uznána byla jen jedna.

Sobota 18. září HBC Pento Most - HBC Plzeň 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)


Starší dorost

Sobotní zápas zavedl starší dorost podobně jako áčko na hřiště Mostu. V zápase dorostenci nebyli lepším týmem, přesto do čtyřicáté minuty drželi hubené vedení 1:0. Domácím se pak povedlo se štěstím vyrovnat a pak zvítězit v samostatných stříleních, když ani jeden z plzeňských střelců branku nedal. V neděli se svěřenci trenéra Martina Kováříka představili v Ústí nad Labem a po tuhém boji vybojovali všechny tři body za výhru 6:5

Sobota 18. září HBC Pento Most - HBC Plzeň 2:1ss (0:1, 0:0, 1:0)
Neděle 19. září Elba Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň 5:6 (2:0, 1:2, 2:4)


Mladší dorost

Mladší dorostenci se museli v sobotu obejít bez svého trenéra Tomáše Semery, který chytal za A-tým. Role náhradního kouče se ujal Josef Kadaně. Pod jeho vedením si mladší dorost připsal vysokou výhru 11:1. V neděli už se svým tradičním koučem jeli podobně jako jejich starší kolegové do Ústí nad Labem, kde jim soupeřem byl místní tým DDM. Vyrovnaný zápas došel až do dovednostní soutěže, ve které byli lepší domácí a připsali si tak dva body.

Sobota 18. září TJ Kovo Praha - HBC Plzeň 1:11 (1:3, 0:4, 0:4)
Neděle 19. září DDM Ústí nad Labem – HBC Plzeň 2:1ss (1:1, 0:0, 0:0)