Áčko o titul, dorost o naději

Zapíše se tento víkend do historie klubu zlatým písmem? Na tuhle otázku může už v neděli odpovědět A-tým. Zatím je stav série 1:1 a již po čtvrtém utkání může být rozhodnuto. O zázrak se budou pokoušet starší dorostenci, kteří po dvou domácích zápasech prohrávají 0:2 a v Jihlavě musejí bezpodmínečně dvakrát zvítězit. Starší žáky čeká semifinálová skupina ve Svitavách.

A-tým

Po dvou domácích zápasech je stav finálové série 1:1. V sobotu nestačili „mečouni“ na Kladno poměrem 1:2. V neděli pak po výborné koncovce Plzeň srovnala krok a je jisté, že se bude hrát na hřišti Středočechů jak v sobotu tak i v neděli. V sobotu podobně jako minulý týden zápas začne již v 11:00. Česká televize totiž chystá z tohoto duelu půlhodinovou reportáž. V neděli je zápas na programu v 17:00.

sobota 22. května HBC Alpiq Kladno - HBC Plzeň od 11:00
neděle 23. května HBC Alpiq Kladno - HBC Plzeň od 17:00

Starší dorost

Starší dorostenci jsou jeden krok od toho, aby z nich byli poražení finalisté. V sobotu prohráli s Jihlavou 2:6. V neděli pak po tuhém boji odešli poraženi až v samostatných stříleních 4:5. Důležitý duel je čeká na jihlavském hřišti v sobotu od 17 hodin.

sobota 22. května HBC Plzeň - SK Jihlava od 17:00
neděle 23. května HBC Plzeň – SK Jihlava od 11:00 (případný 4. zápas)

Starší žáci

Semifinálová skupina MČR Starších žáků ve Svitavách 22. - 23. května.
Soupeři: SK Pedagog České Budějovice, HBC Vsetín, 1.HBC Svitavy.