Vrchol sezony začne v sobotu, nenechte si jej ujít!

Po pěti letech si A-tým opět zahraje finále extraligy. Mužstvo se doposud dostalo do finálových bojů šestkrát. Z toho dvakrát se stalo vítězem extraligy - v roce 1997 a také v roce 2005. V sobotu se může psát další zlatá sezona. V cestě ale stojí loňský vítěz Kladno.



Hokejbalová hala prožije po necelém roce další velký svátek. Loni v červnu se v této aréně odehrála ženská část Mistrovství světa a především na zápasech českého výběru hala téměř praskala ve švech. Po velmi solidních návštěvách čtvrtfinálové i semifinálové série (počet diváků neklesl pod 200) se očekává velký divácký zájem i na letošním extraligovém finále.

Diváky budou před halou vítat Kiss patrolky. V hale na ně zase čeká po oba dva dny soutěž o volné vstupenky do multikina CineStar.

Finále znamená vrchol a i proto se pro tato utkání mění cena vstupenek. Ta je na jednotlivé zápasy stanovena na 50,- Kč. Cena vstupenky na obě utkání je 80,- Kč. Hala pro diváky bude otevřena vždy 45 minut před začátkem zápasu. Stejně jako v semifinále i nyní bude při zápasech moderátor Vladislav Janouškovec.

A věříme, že si vrchol hokejbalové sezony nenechají ujít ani příznivci hokejbalu a především příznivci našeho týmu. Jako malý warm up před startem finále může posloužit spot, který je k vidění každé dvě minuty na velkoplošné obrazovce na rušné plzeňské křižovatce Klatovské a Americké ulice.