Dalším v cestě je loňký mistr

Jen jediné utkání čeká o víkendu plzeňský A-tým. V sobotu od 15 hodin nastoupí na hřišti loňského mistra z Kladna. Souboj to bude nad míru prestižní. Nastoupí proti sobě několik mistrů světa a navíc hraje první tým tabulky se čtvrtým. Plzeňané mají svému sokovi po loňském nevydařeném semifinále co vracet.

A-tým

Po šesti odehraných kolech je A-tým na prvním místě tabulky a má dostatečný náskok, aby se na tom ani po sedmém extraligovém kole nic nezměnilo. přesto chce o víkendu opět bodovat. Čeká jej totiž další prestižní duel, když sehraje zápas na Kladně. Loňský mistr oslabený o kapitána Tomáše Rejthara také nezačal sezónu špatně, na Západočechy ztrácí pouze čtyři body. Repríza loňského semifinále začíná v sobotu 10. října v 15 hodin.

sobota 10. října TJ HBC KEB Kladno - HBC Škoda Plzeň od 15:00

B-tým

Rezerva Škody má na rozdíl od elitního týmu pestřejší program. Ne však jednodušší, protože v cestě do horních pater tabulky budou stát první dva týmy oblastní ligy. V sobotu na hřišti soupeře rezerva Třemošné a v neděli v hale na Košutce B-tým Litic.

sobota 10. října Tatran Třemošná "B" - HBC Škoda Plzeň "B" od 10:00
neděle 11. října HBC Škoda Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" od 9:00

Starší dorost

Čtyři body získané na domácím hřišti proti silným soupeřům ze severu Čech jedou starší dorostenci obhajovat na Moravu proti v tabulce o poznání hůře postaveným soupeřům. Česká Třebová je na šestém místě tabulky, Sudoměřice o dalších pět pozic zpět.

sobota 10. října TJ Lokomotiva Česká Třebová - HBC Škoda Plzeň od 15:00
neděle 11. října SK Sudoměřice - HBC Škoda Plzeň od 10:00

Mladší dorost

Mladší dorostenci před sebou nemají tak dlouhou cestu jako jejich starší kolegové. V sobotu nastoupí v Praze na Palmovce proti místním Ďáblům. pražský tým je zatím v extralize s jedním bodem beznadějně poslední.

sobota 10. října SK Ďáblové Praha - HBC Škoda Plzeň od 14:00

Starší žáci

Starší žáci budou chtít potvrdit tři body získané na hřišti Mostu v domácím dvojzápasu s Karlovými Vary, které v soutěži ještě nevybojovali ani bod.

neděle 11. října HBC Škoda Plzeň - SK HBC CSKA Karlovy Vary od 11:00
neděle 11. října HBC Škoda Plzeň - SK HBC CSKA Karlovy Vary od 14:00

Mladší žáci

Ti nejmladší plzeňští hokejbalisté utrpěli o minulém víkendu dvě porážky v Mostě a toto zaváhání budou chtít určitě odčinit proti Karlovým Varům. Mají na to v neděli v hale na Košutce dva pokusy.

neděle 11. října HBC Škoda Plzeň - SK HBC CSKA Karlovy Vary od 12:30
neděle 11. října HBC Škoda Plzeň - SK HBC CSKA Karlovy Vary od 15:30