6. kolo | sobota 2. 10. 2021 | 13:30

HBC Plzeň

11:0 2:0, 5:0, 4:0

HBC Nové Strašecí

Branky a nahrávky: 10:24 Pavlíček, 13:44 Slezák (Beneš), 15:08 Smeták (Kristl), 16:08 Smeták (Zíka), 17:30 Slezák (Matoušek), 20:45 Pavlík (Matoušek, Svoboda), 23:52 Svoboda (Matoušek), 33:50 Slezák, 34:13 Kristl, 38:51 Svoboda (Pavlík) SH, 41:36 Kristl(Smeták,Zíka) PP.
Rozhodčí: Jakub Musil, Martin Černý. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. V oslabení:1:0. Diváci: 30. Střely na branku: 40:10. Průběh utkání: 11:0.
Šlechta - Pavlík, Pecka - Krejčí, Horažďovský - Kozák, Beneš - Kristl, Smeták, Zíka - Pavlíček, Kopal, Banýr - Slezák, Svoboda, Matoušek
Jakoubek - Běloušek, Husák Z., Pořádek, Vojna - de Fin, Husák O., Itner, Keder, Kot, Kučera, Sikota, Vaic
Uff ... máme za sebou "anglický" týden se zápasy sobota - úterý - čtvrtek (český pohár mužů) - sobota, který skončil fantasticky: 4 výhry, s celkovým skórem 27:0. Se zápasem s Kladnem jsme již 212 minut neinkasovali!!! Je to jednoznačně zásluha celého týmu i když nezastupitelnou úlohu mají naší brankáři. Kuba Šlechta v sobotním utkání proti Novému Strašecí čelil jen 10 střelám, ale o to těžší je potom zvládnout několik fantastickým zákroků, které opět předvedl. A svým klidem dodával našemu týmu jistotu.
Dnes musím ale vyzdvihnout i hru soupeře z Nového Strašecí, který i přes narůstající skóre stále praktikoval útočnou hru a opakovaně zaměstnával naší obranu.
Začátek zápasu byl i díky tomu vcelku vyrovnaný, ale vše změnila první branka v 11 minutě po samostatné akci Matěje Pavlíčka. Druhá branka přišla po střele Honzy Beneše a dorážce Davida Slezáka ještě do první přestávky a hned se šlo do kabiny s lepší náladou.
Začátek druhé třetiny, ale rozhodl definitivně o tom, kdo vyhraje. Za dvě a půl minuty jsme po dvou brankách Standy Smetáka a již druhém gólu Davida Slezáka rázem vedli 5:0 a další góly na sebe nenechali dlouho čekat. Ve druhé třetině byli úspěšní ještě "Dáňa" Pavlík a Jára Svoboda.
Třetí třetina znovu nabídla několik krásných kombinací, které sice ne vždy skončili v brance, ale oko diváka jistě potěšili. Brankově třetí třetinu otevřel svým třetím gólem v zápase David Slezák a za 23 vteřin přidal další gól i Kevin Kristl. A potom přišlo jedno z našich 3 oslabení ve kterém si skvěle vedla dvojice Dáňa Pavlík a střelec Jára Svoboda a skóre ukazovalo stav 10:0. To ale ještě nebyl konec a tak se tentokrát při naší přesilové hře prosadil znovu Kevin Kristl.
Ještě bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří opět dorazili v hojném počtu. Děkujeme, že jste s námi.
Nyní nás už ale čeká zápas na Kovu, kde v sobotu uzavřeme první polovinu podzimní části a kde nás jistě nečeká lehké utkání.

Ohlasy k utkání