Hodnocení víkendu: Velikonoční svátky ve znamení dvou porážek

Pouze dvě kategorie nastoupili k zápasům o uplynulém víkendu. A-tým schytal vysokou porážku v Ústí nad Labem. Poprvé prohráli i mladší dorostenci. Kteří prohráli na půdě největšího pronásledovatele, Mladé Boleslavi.

A-tým

Mečouni se momentálně v CCM extralize potýkají s velkou marodkou. K zápasu na sever Čech se vydalo hned 8 starších dorostenců. Což byla polovina sobotního kádru! Po vyrovnaném začátku začalo Ústí dominovat. Elba tahala za delší konec lana. Dařilo se jí využívat šance. Hráči ze severu Čech nakonec překonali Kráčinu hned šestkrát. Jediný čestný úspěch Plzně zaznamenal Martin Krch. I přes vysokou prohru drží Plzeňané čtvrté místo v tabulce. Šanci na reparát mají hned v pátek, kdy nastoupí na pražské Palmovce proti Kovu. Tam vyhrála Plzeň v zimní přípravě 4:1.

Sobota 4. dubna: Elba DDM Ústí nad Labem – HBC Plzeň 6:1 (1:0, 3:1, 2:0)

Podrobnosti o utkání

Mladší dorost

V sobotu se v Mladé Boleslavi uskutečnil souboj mezi prvním a druhým celkem extraligy MD. První vzájemný zápas skončil jasnou výhrou Plzně 5:0. Kádr soupeře ovšem od té doby doznal několika posil a další výsledky dostali Středočechy až do nynějších pozic. Po vyrovnaném začátku se domácí dostali do vedení. Plzeňané byli střelecky aktivnější, ale neměli mnoho vyložených šancí. A gólman Hnátek podal velmi povedený výkon! V dalším průběhu zápasu se hostům podařilo vyrovnat, ale na dvougólové odskočení Boleslavi už nedokázali Plzeňané zareagovat.

Sobota 4. dubna: HBC Tygři Mladá Boleslav – HBC Plzeň 3:2 (1:0, 1:1, 1:0)

Podrobnosti o utkání


Pátek 10. dubna
  • Muži: Kovo Praha – Plzeň (19:30)
  • Sobota – 11. dubna
    • Starší dorost: Most - Plzeň (11:00)
    • Mladší dorost: Plzeň – Pardubice (15:00)
    • Mladší žáci: Rakovník - Plzeň (10:30)

    Neděle – 12. dubna
    • Mladší dorost: Plzeň – Hradec Králové (11:00)
    • Mladší žáci: Kladno - Plzeň (15:30)