V jediném domácím zápase se představí A-tým

O nadcházejícím víkendu se odehrají poslední kola podzimní části sezony v jednotlivých kategoriích. Mužské Áčko čeká zápas proti Třinci, který rozhodne o tom, zda do jarních utkání budou vstupovat z posledního místa zaručujícího boje v play-off nebo budou jaro začínat mimo postupovou osmičku.

HBC Plzeň vs. HBC Enviform Třinec, sobota 30.11. od 17:00

V plzeňské hale diváci uvidí souboj mezi osmým a devátým týmem letošní FORD-CREDIT extraligy. Mezi oběma celky je před utkáním mezera dvou bodů. Západočeši a Slezané se letos již jednou střetli. V ocelářském městě byli úspěšnější hosté z Plzně, kteří zvítězili 2:1. Branky Mečounů vstřelili Jiří Benedikt a Petr Gřoňka, který si připsal vítěznou trefu. Ani jeden z mančaftů nezažívá zrovna povedené období. Oba celky zažili naposled radost z výhry více než před měsícem, konkrétně 20. října. Poslední listopadový zápas a zároveň poslední zápas podzimní části ukáže, který z týmů zlomí sérii 5 porážek.

Pokud se podíváme na individuální statistiky, zjistíme, že nejproduktivnějším hráčem Třince je René Tomis (6+3), který se na hokejbalových kolbištích objevuje po dvouletém disciplinárním trestu! Mečounem s nejvíce body na kontě je stále Jaroslav Kejř (5+6). Plzeň i Třinec však trápí produktivita, Plzeňané například minulý víkend v Letohradě neskórovali ze 46 střeleckých pokusů. Plzeň má zatím na kontě 30 vstřelených branek a stejný počet branek inkasovaných. Třinečtí vstřelili o čtyři branky více, ale brankáři Slezanů lovili míček ze své sítě hned 48x.

Textový online přenos naleznete zde.



Program víkendu:

Sobota – 30. listopadu
  • Muži: Plzeň – Třinec (17:00)
  • Starší dorost: Jihlava - Plzeň (14:00)
    • Neděle – 1. prosince
      • Mladší dorost: Jindřichův Hradec - Plzeň (14:00)
      • Mladší žáci: Třemošná – Plzeň B (10:30)
      • Mladší žáci: Dobřany – Plzeň (13:30)