Začíná nová sezóna. Odstartuje mezinárodním zápasem!

Na prahu srpna se hlásí o slovo nový ročník hokejbalových soutěží. A začne se pěkně zostra! Již tuto neděli otevře sezonu 2013/2014 mezinárodní utkání mezi HBC Plzeň a německým týmem Heilbronn Hornets. Nikoli mezi A týmy, ale mužstvy starších žáků.

Nědělní zápas, jehož začátek je ve 13:00 tak naváže na dlouhodobou koncepci klubu, totiž časté konfrontace se zahraničními týmy. Nezůstane pouze u tohoto střetnutí. V zimě se opět uskuteční turnaj Pilsen Challenge. Na něj se již v dlouhém předstihu přihlásili dva zahraniční týmy - výběr Švýcarska a slovenský Ružinov. A v červnu zavítají do Plzně další zahraniční hokejbalisté. Na turnaj Pilsen Cup se chystá i výběr Kanady!

Do českých soutěží naskočí opět 8 klubových mužstev.
A tým bude chtít pokračovat ve zlepšených výkonech a posunout se zase o kousek výše.
Ve starším dorostu zůstává většina hráčů a mužstvo tím pádem nemůže mít jiný cíl než se opět o jeden stupínek zlepšit. Z druhého místa lze postoupit už jen na samotný vrchol.
Mladší dorost po reorganizaci soutěže bude mířit do jarní elitní šestky. To znamená, že ve své skupině musí být nejhůře druhý.
Žákovské týmy se představí opět v soutěžích regionu Západ. A bude to stejný počet mužstev jako loni - jeden tým starších žáků a dva mladších žáků.
Na hřištích v západních Čechách se oěpt představí naši nejmenší - tým přípravky. Pokračovat bude i B mužstvo v Regionální lize.