Na Košutce bude vát severní vítr, jak bude krutý?

Extraligový A-tým se opět po čtrnácti dnech představí v domácím prostředí a znovu hned dvakrát. Do západočeské metropole přijedou hosté ze severu Čech. V sobotu v hale na Košutce nastoupí tým Ústí nad Labem, v neděli pak mužstvo Mostu. Naopak dorostence čeká cesta na sever. Starší i mladší dorost hraje v sobotu v Ústí. Na hřištích soupeřů budou bojovat také žáci, starší v Karlových Varech, mladší v Třemošné. B-tým hraje zápas s Viktorií Plzeň.

A-tým

Hokejbalová extraliga směřuje do druhé poloviny základní části. Plzeňané v sobotu přivítají v domácím prostředí Ústí nad Labem, se kterým se ještě v tomto ročníku nepotkali. V neděli pak hostí Most, se kterým se již střetli. Na začátku soutěže zvítězili na jeho hřišti.

Ústí nad Labem je možná překvapivě zatím lepším ze severočeských týmů. Figuruje na čtvrté pozici. Most je jen o příčku před Plzní.

Sobota 27. října HBC Škoda Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 17:00
Neděle 28. října HBC Škoda Plzeň - HBC Pento Most od 11:00


Starší dorost

Zatímco extraligoví hokejbalisté Ústí nad Labem cestují do Plzně, v dorostu je situace opačná. Starší dorostence sehrají své sobotní utkání na severu Čech. Pro Plzeňany jde o další těžký zápas. V posledním duelu podlehli vedoucímu Kladnu, nyní se utkají s druhým týmem tabulky.

Sobota 27. října Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Škoda Plzeň od 14:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci vyrazí k zápasu společně se svými staršími kolegy. Měla by je však čekat o něco jednodušší úloha. Ústí se zatím pohybuje ve středu tabulky.

Sobota 27. října Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Škoda Plzeň od 14:00


Starší žáci

Tým starších žáků nastoupí podruhé za sebou k utkání na hřišti soupeře. Tentokrát se představí v Karlových Varech. Hraje se v neděli v pravé poledne.

Neděle 28. října SK HBC CSKA Karlovy Vary - HBC Škoda Plzeň od 12:00


Mladší žáci

O tomto víkendu čeká utkání jen jeden z týmů mladších žáků. Áčko hraje v Třemošné, béčko si užívá volna.

Sobota 27. října TJ Tatran Třemošná - HBC Škoda Plzeň "A" od 10:30


B-tým

Béčko nastoupí ke svému utkání již v sobotu dopoledne a má před sebou těžkou překážku. Viktoria Plzeň i v této sezóně dokazuje, že v krajské lize dlouhodobě patří k nejlepším týmům.

Sobota 27. října SHC Viktoria Plzeň - HBC Škoda Plzeň "B" od 10:00