Hodnocení víkendu: Dařilo se mladším dorostencům a béčku

Jen tři týmy HBC Plzeň zasáhly o víkendu 8. a 9. září 2012 do svých soutěží. A-tým vybojoval ve dvou domácích utkání jeden bod, když prohrál po samostatných stříleních s Kertem a v základní hrací době s Pardubicemi. Mladší dorostenci přesvědčivě přehráli Most, béčko si poradilo s loňským vítězem oblastní ligy Boytronicem.

A-tým

Plzeňské áčko sehrálo dvě vyrovnaná utkání, ve kterých však získalo jediný bod. V sobotu Plzeňané skvělým závěrem dokázali vyrovnat duel s pražským Kertem, v neděli pak byla situace opačná. Západočeši dobře začali a do poloviny zápasu udávali tempo hry, pak však převzal iniciativu soupeř a osud utkání otočil.

Sobota 8. září HBC Plzeň - HC Kert Park Praha 2:3ss (0:0, 0:1, 2:1)
Neděle 9. září HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 2:4 (1:1, 1:1, 0:2)


Mladší dorost

Mladší dorostenci si v prvním utkání sezóny poradili v domácím prostředí se soupeřem z Mostu. Plzeňští mladíci rozhodli o své výhře především vydařeným druhým dějstvím.

Sobota 8. září HBC Plzeň - HBC Pento Most 7:2 (1:1, 4:0,2:1)


B-tým

Sezóna začala v sobotu také B-týmu, který se hned na úvod střetl s loňským vítězem oblastní ligy. Hráči béčka byli především v úvodních dvou třetinách mimořádně produktivní, získali čtyřbrankový náskok a ten se jim podařilo uhájit. I když soupeře dokonce snížil na 4:5 a poslední trefa přišla až při hře bez brankáře.

Sobota 8. září HBC Plzeň - SK Boytronic Plzeň 6:4 (1:0, 3:0, 2:4)