A-tým, B-tým a SD zakončí podzimní část sezóny

Jen starší dorostenci mají za sebou všechna utkání podzimní části hokejbalové sezóny. Po víkendu 26. a 27. listopadu budou moci odpočívat další tři družstva, poslední zápasy první poloviny sezóny sehrají hráči A-týmu, B-týmu a staršího dorostu. O víkendu se v hale na Košutce představí také starší žáci, zápas mladších žáků byl přeložen.

A-tým

Poslední podzimní utkání čeká plzeňský A-tým v sobotu večer. Plzeňané v domácím prostředí přivítají družstvo Jindřichova Hradce a z pohledu extraligové tabulky půjde o velmi důležitý souboj. Právě tyto dva týmy totiž bojují o pozice zaručující postup do play-off. Rozhodne se o tom, který z týmů přezimuje s lepším výchozím postavení pro jarní část sezóny.

Sobota 26. listopadu HBC Plzeň - TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec od 17:00


Mladší dorost

Zatímco starší dorostenci už mají svůj poslední podzimní zápas za sebou, jejich mladší kolegové se chystají na cestu na hřiště soupeře. Opět po týdnu se představí v Pardubicích. V souboji se Svítkovem, posledním týmem tabulky, budou svěřenci trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy jasnými favority. V případě výhry se Plzeń může dostat na čtvrtou příčku.

Sobota 26. listopadu ERA Svítkov Stars Pardubice - HBC Plzeň od 14:00


Starší žáci

Starší žáci přivítají v neděli v domácím prostředí hráče Dobřan. Oba týmy zatím v této sezóně odehrály osm utkání a v tabulce je dělí jen tři body. V lepším postavení zatím jsou Plzeňané.

Neděle 27. listopadu HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 17:00


Mladší žáci

Tým mladších žáků měl čekat stejný soupeř jako jejich starší spoluhráče, jenže utkání bylo kvůli marodce soupeře přeloženo na neděli 4. prosince.


B-tým

Béčko v posledním utkání podzimní části oblastní ligy přivítá na svém hřišti B-tým Litic. V případě vítězství se domácí mohou posunout na průběžné první místo.

Sobota 26. listopadu HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" od 13:30