Hodnocení víkendu: Béčko je na dobrá cestě do finále

Jediná výhra dělí B-tým od účasti ve finále oblastní ligy. Béčko zvítězilo nad týmem Litice "B" v sobotu jasně 9:0 a v neděli těsně 3:2. Stav 2:0 na zápasy platí také ve druhé semifinálové sérii, ve které dominuje Boytronic Plzeň a za kratší konec tahá Viktoria Plzeň. Všechny ostatní týmy HBC Plzeň si užily volný víkend.

B - tým

Vypadá to, že hráči B-týmu nepřipustí podobně vyrovnanou sérii jako ve čtvrtfinále. Nyní nad rezervou Litic vedou 2:0 na zápasy a k postupu do finále chybí jediná výhra. Stejně jednoznačná je zatím také série mezi Viktoriií a Boytronicem. Boytronic vede rovněž 2:0 na zápasy.

V sobotu B-tým v utkání jasně dominoval a soupeři nastřílel devět branek, šest z nich v poslední třetině. Hattrickem se blýskl Martin Regner, vychytanou nulou Vlastimil Lokajíček.

Nedělní duel zprvu vypadal stejně jednoznačně, jenže béčko si situaci zkomplikovalo dvěma obdrženými brankami a bylo o co hrát až do posledních vteřin. I když Litice se na výrazný závěrečný tlak nezmohly.

Sobota 23. dubna HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" 9:0 (2:0, 1:0, 6:0)
Neděle 24. dubna HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" 3:2 (3:0, 0:1, 0:1)


Starší žáci

Utkání starších žáků v Dobřanech se odehraje nezvykle v týdnu, i když mladí Plzeňané již takto v domácím prostředí hostili tým Kasejovic. Zápas Dobřany - Plzeň je na programu ve středu 27. dubna.

Středa 27. dubna TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 17:00


Mladší žáci

Mladší žáci (stejně jako ostatní týmy vyjma béčka) užívali volného víkendu, ale před další sobotou ještě sehrají jedno odložené utkání. Ve čtvrtek 28. dubna se představí Stříbře. Hrát se bude od 17 hodin. Případné vítězství by mladé Plzeňany posunulo do čela soutěže, o první místo by se dělili s Třemošnou.

Čtvrtek 28. dubna HC Buldoci Stříbro - HBC Plzeň od 17:00