Tři týmy končí základní část, béčku začíná play-off

Hokejbalová hala na Košutce bude o víkendu nabitá k prasknutí. Starší a mladší žáci sice hrají v Třemošné, ale všechny ostatní týmy sehrají svá utkání na domácím hřišti. Když k tomu přidáme zápasy dalších dvou týmů oblastní ligy, je o program pro oba dny postaráno. Beze sporu nejzajímavější klání přijde až téměř na závěr. V neděli od 16 hodin hostí A-tým HBC Plzeň v posledním duelu základní části soupeře z Dobřan.

A-tým

Závěrečné kolo základní části nabídne plzeňským fanouškům velmi atraktivní duel. Plzeň se střetne s regionálním rivalem z Dobřan a bude hájit třetí pozici. Hosté však budou mít ještě větší motivaci. Aby měli jistotu, že nepropadnou zpět na poslední příčku, musí bodovat.

Neděle 3. dubna HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 16:00

Starší dorost

Hráči staršího dorostu jsou v podobné pozici jako A-tým. Budou bojovat již jen o to, zda do play-off půjdou z třetího či čtvrtého místa. Nečeká je však duel s posledním. Naopak nastoupí proti lídrovi soutěže z České Třebové.

Neděle 3. dubna HBC Plzeň - TJ Lokomotiva Česká Třebová od 13:00

Mladší dorost

Papírové předpoklady jsou jasné. Mladší dorostenci by měli nad Liticemi jasně zvítězit. Vždyť soupeř do této chvíle nezískal jediný bod. Trenér Semera dá v utkání příležitost řadě mladších hráčů, kteří si tak (znovu) vyzkouší měření sil se staršími protihráči.

Sobota 2. dubna HBC Plzeň - TJ Plzeň - Litice od 17:00


Starší žáci

Po nevydařeném vystoupení v Karlových Varech nastoupí v sobotu starší žáci opět na hřišti soupeře. Tentokrát je čeká zápas v Třemošné.

Sobota 2. dubna TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 11:30

Mladší žáci

Mladší žáci stejně jako jejich starší kolegové míří v sobotu do Třemošné. Utkají se s týmem, který je v tabulce právě za Plzní na druhé příčce. Rozdíl mezi oběma soupeři je pět bodů, ale Třemošná má jeden zápas k dobru.

Sobota 2. dubna TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 9:30

B - tým

Béčku začíná play-off a vstupuje do něj z první pozice. Soupeřem je tým Rolling Balwans Plzeň, který má své domácí hřiště v horní Bříze. O víkendu se ale hraje dvakrát v hale na Košutce a B-tým bude chtít plně využít výhody domácího prostředí.

Sobota 2. dubna HBC Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans Plzeň od 11:00
Neděle 3. dubna HBC Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans Plzeň od 12:00