A-tým míří do Prahy, ostatní daleko cestovat nemusí

O víkendu 20. a 21. listopadu jsou na programu další zápasy hokejbalových soutěží a na delší výjezd se vydávají pouze hráči A-týmu. Ale ani oni necestují daleko, čeká je zápas na hřišti pražského Kertu. Oba dorosty hrají v domácím prostředí, žáci v Dobřanech a B-tým v Třemošné. Jedině mladší dorost čekají dvě utkání.

A-tým

áčko opět po týdnu zajíždí na hřiště týmu, se kterým v první polovině soutěže prohrálo. Na Lužinách tedy Plzeňany nečeká nic jednoduchého. Kert je ve vyrovnané tabulce na šesté příčce a na Plzeň ztrácí pouhé dva body.

Sobota 20. listopadu HC Kert Park Praha - HBC Plzeň od 17:00


Starší dorost

Souboj se sousedem v tabulce čeká starší dorostence. Most v dosavadním průběhu soutěže nasbíral stejný počet bodům, a tak lze očekávat vyrovnané utkání. Plzeňané budou určitě chtít napravit dojem z rozpačitých výkonů o posledním herním víkendu.

Sobota 20. listopadu HBC Plzeň - HBC Pento Most od 14:00


Mladší dorost

Hned dvě utkání mají před sebou mladší dorostenci. Čekají je papírově slabší soupeři, ale letošní ročník ukázal, že neexistuje jednoduchých utkání. O šest bodů budou muset Plzeňští hodně bojovat.

Sobota 20. listopadu HBC Plzeň - TJ Kovo Praha od 11:00
Neděle 21. listopadu HBC Plzeň - DDM Ústí nad Labem od 10:00


Starší žáci

Sobota 20. listopadu TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 11:30


Mladší žáci

Sobota 20. listopadu TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 9:30


B-tým

Béčko se v posledním duelu s Viktorií Plzeň posunulo na první příčku a uhájit ji bude chtít i v souboji s týmem Chvojkovic, který naopak zůstává na posledním místě.

Neděle 21. listopadu STS Chvojkovice Brod - HBC Plzeň "B" od 10:00