Náskok v čele může být pět bodů, zajistila by jej výhra nad Kovem

Jeden z nejklidnějších podzimních víkendů mají před sebou týmy HBC Škoda Plzeň. Elitní výběr mužů nastoupí ke svému jedinému utkání v sobotu v 18:30 na Palmovce proti Kovu. Starší dorost má volno, mladší dorost a B-tým čeká jedno sobotní utkání. Žáci hostí v hale na Košutce v neděli Ústí nad Labem.

A-tým

V 7. kole Plzeňští poprvé ztratili body, když na hřišti loňského mistra z Kladna uhráli "jen" remízu 1:1. Budou si tak chtít spravit chuť v souboji s pražským Kovem, se kterým se letos setkali již v rámci přípravných zápasů a zvítězili tehdy těsně 2:1.

sobota 17. října TJ Kovo Praha - HBC Škoda Plzeň od 18:30

B-tým

V sobotu v pravé poledne nastoupí B-tým na hřišti ve Štruncových sadech proti AHC Kardiak Plzeň a bude chtít potvrdit dvě výhry z minulého víkendu. Béčko je zatím na čtvrté příčce tabulky a na vedoucí rezervu Litic ztrácí pouhé dva body.

sobota 17. října AHC Kardiak Plzeň - HBC Škoda Plzeň "B" od 12:00

Starší dorost

Starší dorostenci mají po minulém náročném víkendu, kdy zavítali na hřiště České Třebové a Sudoměřic, volno. Jejich soutěž pokračuje až v sobotu 24. října.

Mladší dorost

Stejně jako muži sehrají i mladší dorostenci své jediné víkendové utkání na Palmovce proti Kovu Praha. Mladíci z hlavního města jsou zatím v extraligové tabulce na osmém místě, a tak jsou Plzeňané favority. Výhra by mladší dorost mohla posunout na průběžnou druhou pozici.

sobota 17. října TJ Kovo Praha - HBC Škoda Plzeň od 14:00

Starší žáci

Starší i mladší žáci narozdíl od ostatních týmů sehrají o víkendu dvě utkání a obě na vlstním hřišti proti Ústí nad Labem. Starší žáci Elby zatím nemají v tabulce ani bod, ale odehráli pouze čtyři zápasy. Naproti tomu mají mladí plzeňané z šesti utkání deset bodů.

neděle 18. října HBC Škoda Plzeň - Elba Franklin Ústí nad Labem od 11:00
neděle 18. října HBC Škoda Plzeň - Elba Franklin Ústí nad Labem od 14:00

Mladší žáci

Nejmladší hráči Škody se stejně jako jejich starší kolegové utkají s Ústím. Soutěž je zatím hodně vyrovnaná, oba týmy jsou sousedy v tabulce a dělí je pouhé dva body. Pořadí se tak po víkendovém dvojkole může výrazně změnit.

neděle 18. října HBC Škoda Plzeň - Elba Franklin Ústí nad Labem od 12:30
neděle 18. října HBC Škoda Plzeň - Elba Franklin Ústí nad Labem od 15:30