V neděli začínají nejvyšší soutěže žáků, v sobotu nastoupí B-tým

A-tým i dorostenecké týmy plzeňské Škody mají o víkendu 26. a 27. září volno. V domácí hale se tak představí jen tři družstva. V sobotu čeká "béčko" duel s Viktorií Plzeň. V neděli pak vstoupí do nové sezóny starší a mladší žáci, když odehrají celkem čtyři utkání s regionálním rivalem z Třemošné.

B-tým

Nepříliš povedený vstup do své soutěže zatím zažívají hráči "béčka". Ze dvou dosavadních zápasů získali jen jediný bod, když v druhém kole prohráli na samostatná střílení s CSKA Karlovy Vary. V sobotu čeká B-tým Viktoria Plzeň, která má zatím body tři. Porazila Rolling Balwans Plzeň a naopak prohrála s Vikingy z Karlových Varů.

sobota 26. září 14:00 SHC Viktoria Plzeň - HBC Škoda Plzeň B


Starší žáci

S velmi úzkým kádrem vstupuje do nové sezóny trenér Aleš Jurina, který letos povede starší žáky. A nečeká ho hned na úvod lehký soupeř. V hale na Košutce se představí žákovský výběr Třemošné.

neděle 27. září 11:00 HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná
neděle 27. září 14:00 HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná


Mladší žáci

Naopak Lubomír Henrich bude mít v nejmladší kategorii, která má svoji hokejbalovou soutěž, z čeho vybírat. Na soupisce mladších žáků, které také čeká Třemošná, figuruje hned čtyřiadvacet jmen.

neděle 27. září 12:30 HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná
neděle 27. září 15:30 HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná