21. kolo | neděle 14. 4. 2019 | 13:30

TJ Kovo Praha

0:5 0:2, 0:1, 0:2

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 7:20 Miksan (Kopf, Rejda) - 11:06 Rejda (Kopf, Miksan) PP, 23:37 Rejde (Kopf), 38:50 Král (Kopal), 42:46 Svoboda (Deja, Pavlík). Rozhodčí: Koskuba, Šulo. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. V oslabení: . Diváci: 22. Střely na branku: 19:37. Průběh utkání: 0:5.
Paleček - Kabát, Schönfeld, Fluxa, Stejskal - Chramosta, Petrášek, Kubát Petr, Vondráček, Vyšata, Novák
Šlechta, Šustr - Pecka, Pavlík, Krejčí, Nádraský, Hanuš, Kanta - Banýr, Deja, Zíka, Kopf, Rejda, Miksan, Král, Kopal, Matoušek, Svoboda
Dnešní mokrý zápas jsme zvládli. To je asi hlavní zpráva z tohoto utkání. Měli jsme štěstí, že naši brankáři byli bezchybní. Nedříve Kuba Šlechta odchytal téměř 39 minut a v několika situacích opravdu skvělými zákroky. Poslední více něž 6 minut s přehledem dochytal Vašek Šubrt. Další pozitivní zprávou je zlepšená spolupráce našeho druhého útoku, který se postaral o naše první tři branky - Martin Rejda (2+1), Honza Miksan (1+1) a Pepa Kopf (0+3). A tak skóre po dvou třetinách bylo 3:0 v náš prospěch. Další pozitivní zprávou byla naše schopnost bránit se v oslabení 3:5 na přelomu 2. a 3. třetiny, kdy jsme dlouho vteřiny dokázali míček držet na soupeřově polovině. V ve třetí třetině přišli ještě dvě branky v síti hostů. Nejdříve odraženou střelu Lukáše Kopala uklidil do branku Dan Král a o 4.minuty později zafungovala skvěle spolupráce Matěj Deja a Jára Svoboda, která uzavřela účet zápasu.
Máme tedy další jarní vítězství z venkovního utkání a s nulou a to se počítá. Příští neděli nás čeká Rakovník a máme mu co oplácet, protože nás na podzim v domácím utkání zaskočil a porazil v prodloužení. Budeme rádi, když nás přijdete podpořit.

Ohlasy k utkání