11. kolo | sobota 10. 11. 2018 | 12:00

Elba DDM Ústí nad Labem

1:3 0:1, 0:0, 1:2

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 32:00 Škurla (Bečvář) - 6:01 Zíka (Miksan), 32:40 Krejčí (Nádraský), 37:14 Deja (Pavlík, Svoboda). Rozhodčí: Pečený, Žák. Vyloučení: 3:2. Využití: 1:0. V oslabení: . Diváci: 27. Střely na branku: 15:27. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3.
Tůma K. (Vaněk) - Bečvář, Hrdlička, Janáček, Maule, Navarra, Polata, Suchanová, Vichra - Babka, Bauer, Belica, Costa, Kapusta, Lahovský, Lukáš, Maixner, Škurla, Štroufová, Tůma Š., Zeman
Šlechta (Šubrt) - Pecka, Pavlík, Nádraský, Horaďovský, Šik - Svoboda, Deja, Banýr, Miksan, Zíka, Sýkora, Krejčí, Radová
Dlouhá cesta do Ústí jako by ani nebyla znát. Pustili jsme se do soupeře a jedna šance střídala druhou. Až se na začátku 7.minuty přesně trefil Radek Zíka po milimetrové přihrávce Honzy Miksana. Ale jako by nám vstřelená branka uškodila a tým se uspokojil. Ještě jsme si vypracovali několik příležitostí, ale soupeř získával stále více času a bojovností si vypracoval i několik slibných příležitostí na vyrovnání. V brance našemu týmu pomáhal jak mohl Kuba Šlechta a vedl si velmi dobře. Skóre 1:0 v náš prospěch tak vydrželo do konce 2.třetiny.
Třetí třetinu jsme začali oslabením a když se nám ani na počtvrté nepodařilo vyhodit míček z pásma, tak osamocený kapitán domácích před naším brankářem nezaváhal. Najednou jako by se náš tým probral a začal zase bojovat. Hned po 40 vteřinách jsme opět vedli, když se k odraženému míčku dostal Tomáš Krejčí a bekhendem prostřelil domácího brankáře. Domácí jsme do šancí už nepouštěli a když přidal ve 38.minutě chytrou tečí Matěj Deja nahození na branku od Dáni Pavlíka třetí branku, tak už jsme si, i přes jedno oslabení, zápas pohlídali a odvezli si všechny 3 body.
Do konce podzimní části nám zbývají ještě 3 utkání a nedříve nás čeká domácí zápas s týmem Kovo Praha. Budeme rádi, pokud nás přijdete podpořit. Děkujeme.

Ohlasy k utkání