7. kolo | neděle 14. 10. 2018 | 12:30

HBC Hostivař

4:2 2:0, 2:1, 0:1

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 6:16 Svoboda, 12:22 Kucharčík, 16:06 Trávníček (Kucharčík, Sedláček), 18:46 Kucharčík (Sedláček) - 22:47 Deja (Krejčí, Pavlík) PP, 41:50 Krejčí (Sýkora) SH. Rozhodčí: Prudík, Zbořil. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 36. Střely na branku: 28:15. Průběh utkání: 4:0, 4:2.
Skalický (Janšta) - Sedláček, Vaniš, Ježdík, Fic, Svoboda - Kucharčík, Srp, Trávníček, Mašek, Hroch, Šťastný, Jirsák, Waltr, Kaiser
Šlechta - Pecka, Pavlík, Nadraský, Horažďovský, Hanuš - Deja, Banýr, Král, Miksan, Zíka, Sýkora, Krejčí
Zápas o první místo v naší tabulce byl v první polovině utkání jednoznačná záležitost pro domácí Hostivař, která v tu chvíli vedla již 4:0. Byli jsme horším týmem s malým důrazem a nepřesnou kombinací. Hráči neplnili pokyny trenéra a nebýt naší obětavosti při blokování střel domácích a opět dobrého výkonu Jakuba Šlechty v brance, tak mohl být rozdíl daleko větší. Pomohla nám až přesilová hra 5:3, kdy se po kombinaci trefil Matěj Deja po přihrávkách Dáni Pavlíka a debitujícího Tomáše Krejčího. Od té chvíle jako by náš tým začal věřit, že může ohrozit branku soupeře a vstřelit branku. Druhá polovina 2.třetiny byla z naší strany nejlepší část utkání a měli jsme šance na vstřelení další branky. Nestalo se a na začátku 3.třetiny jsme zase jen stěží odolávali útokům domácích. Hru jsme opět vyrovnávali a nakonec se nám podařilo tři minuty před koncem utkání při oslabení skórovat. Jirka Pecka vyvezl míček za červenou čáru, přihrál Radkovi Sýkorovi, který zpětnou přihrávkou našel Tomáše Krejčího a ten z první krásnou střelou do levého růžku Hostivařské branky snížil na konečných 4:2.
Nyní nás čeká domácí zápas proti Suchdolu nad Lužnicí a budeme rádi, pokud nás přijdete podpořit.

Ohlasy k utkání