10. kolo | neděle 12. 11. 2017 | 11:30

HBC Prachatice

1:3 0:3, 1:0, 0:0

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 28:26 Štěpánek (Veselý, Uhlíř) - 0:26 Poláček (Reiser), 12:22 Galla (Poláček, Pavlík), 13:16 Holeček (Bouší) PP. Rozhodčí: Škrobák, Danylec. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. V oslabení: . Diváci: 15. Střely na branku: 34:15. Průběh utkání: 0:3, 1:3.
Dudla - Keresteš, Mašek, Šilhán, Hudeck - Zimandl, Binka, Čertík, Štětina, Sedláček, Veselý, Štěpánek, Uhlíř, Rek, Pegley, Lácha
Kojzar - Holeček, Fiala, Pavlík, Pecka - Poláček, Reiser, Galla, Miksan, Bouší, Klasna, Svoboda, Deja, Hanuš
První střídání, první vyhrané vhazování v útočném pásmu, střela a gól. Hlavní aktéři: vhazování Marek Reiser, střela Roman Poláček. Skvělý začátek utkání.
13.minuta: Luděk Pavlík z našeho obraného pásma přihrává na červenou Romanu Poláčkovi, který po levé straně postupuje do útočného pásma, kde přesně načasovanou přihrávkou mezi kruhy nachází Michala Gallu a je to 2:0!!!.
14.minuta: Při přesilové hře přihrává Standa Bouší na modrou Kubovi Holečkovi a ten trefuje levý horní roh a je to 3:0!!!
Takto by se zápas mohl zdát jako jednoznačná záležitost, ale opak byl pravdou. V naší bráně chvilkami musel čarovat Libor Kojzar, aby byl stav po první třetině 3:0.
Druhá třetina byla již vyrovnanější a soupeř minutu před jejím koncem těšně po nevyužité přesilové hře snížil z dorážky u pravé tyčky.
Třetí třetina byla z naší strany nejméně povedená. Začalo pršet, soupeř se lépe pohyboval a všechny míčky nastřeloval na Libora Kojzara. Před naší brankou tak vzniklo několik nebezpečných situací, které se ale podařilo zvládnout a konečný stav 3:1 v náš prospěch ubojovat. Pochvalu nakonec zaslouží všichni, ale Libor Kojzar v brance byl naším nejlepším hráčem.

Ohlasy k utkání