2. kolo | neděle 17. 9. 2017 | 11:30

TJ Kovo Praha

0:7 0:2, 0:3, 0:2

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 0:38 Klasna (Reiser), 5:49 Galla (Svoboda), 18:30 Svoboda (Chramosta), 18:43 Galla (Svoboda, Miksan), 26:12 Hanuš, 33:23 Bouší, 44:43 Reiser (Svoboda, Klasna). Rozhodčí: Danylec, Škrobák. Vyloučení: 6:2. Využití: 0:1. V oslabení: . Diváci: 8. Střely na branku: 7:56. Průběh utkání: 0:7.
Paleček - Baško, Lachman - Schubert, Stejskal, Zámečník F., Zámečník J., Zeman, Vondráček
Štípková - Fiala, Pavlík, Chramosta, Pecka - Bouší, Reiser, Klasna, Svoboda, Miksan, Galla, Blažekovičová, Deja, Hanuš, Radová

Druhé soutěžní kolo nás zavedlo opět do Prahy, ale tentokrát na Palmovku na hřiště TJ Kovo Praha. Zápas pro nás začal ideálně. První střídání a hned gól Filipa Klasny. Domácím dělal pohyb a kombinace našeho týmu problémy celý zápas. Druhý gól přidal na konci 6 minuty Michal Galla a o zápase bylo prakticky rozhodnuto. V sedmé minutě jsme hráli první přesilovou hru, která se nám příliš nepodařila a do konce první třetiny to s naší strany byla asi nejhorší část zápasu s řadou nepřesností. První přestávka byla příležitostí, kdy si vyjasnit pár věcí, které je třeba zlepšit a ve druhé třetině to bylo hned znát. V 19. minutě během 13 vteřin dal náš druhý útok dvě branky. Nejdříve Jára Svoboda a hned po vhazování po akci celého útoku svou druhou brankou v zápase Michal Galla. Soupeře jsme téměř neustále drželi v jejich obranném pásmu a ostřelovali domácí branku. Naše pátá branka přišla ve 27. minutě při přesilové hře a branka byla připsána Mírovi Hanušovi. Ve třetí třetině se obraz hry nezměnil. Standa Bouší přidal v 34. minutě po samostatné akci naši 6. branku. Domácí hráči nestíhali, v soubojích přitvrdili a tak si naši hráči ze zápasu odnášení spousty šrámů. Nejvážněji to vypadá s levým loktem Tomáše Chramosty, tak si jen přejme, aby to nebylo nic vážnějšího. Účet zápasu uzavřel 17 vteřin před koncem Marek Reiser. Velký dík patří i naší brankářce Tereze Štípkové, která během celého zápasu dokázala udržet koncentraci a pomohla několika důležitými zákroky vychytal nulu.

Teď už se můžeme těšit na první domácí zápas v této sezóně proti Prachaticím. Budeme rádi, pokud nás přijdete podpořit.

Ohlasy k utkání