3. kolo | neděle 21. 9. 2014 | 11:00

HBC ALPIQ Kladno

1:2 0:0, 0:2, 1:0

HBC Plzeň

Branky a nahrávky: 34:37 Kubík - 18:06 Vobruba (Hurt), 26:31 Bočan (Thán, Košňar).
Rozhodčí: Pečený, Kasner. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 21:23. Diváci: 37.
Sedláček - Patera, Brada, Šneberk, Procházka, Bešťák - Důras, Rešátko, Kubík, Hudec, Tománek, Diviš, Vaňo, Vlasyjuková, Levý
Hrubý (Oplt) - Košňar, Kovářík, Jirka, Samec, Koloros - Majer, Hurt, Vobruba, Bočan, Thán, Tarantík, Salický, Vlasák, Štefan
Na kladenském Sletišti se hrálo pěkné utkání! Bylo vidět spoustu soubojů, pěkných přechodů do útoku a další.
Plzeň ale byla o trochu lepším týmem, již v první třetině se mohla dostat do vedení, ale Majer neprocedil z dorážky míček přes Sedláčka. V další šanci se ocitl rychlonohý Vlasák, jehož střelu zastavilo břevno domácí branky.
O první branku se postarala 1. formace hostů, Majer zachytil rozehrávku Kladna, následně poslal míček na Hurta, který nádherným pasem vybídl ke skórování Vobrubu. A ten trefil. Druhý gól hostů lze řadit do kategorie šťastných. Míček se po buly dostal k Bočanovi, který od levého mantinelu propálil houf těl a míček si našel cestu pod břevno domácí branky.
Kladno se více a více vrhalo do útoku a Plzeň držel brankář Hrubý. Ten kapituloval pouze po samostatném úniku Kuvíka, který jej překonal "forsbergovkou". Ke konci zápasu se hosté strachovali o výsledek, ale vítězství 2:1 nakonec ubajovali - zaslouženě!

Ohlasy k utkání