Pavel Moláček zve na Den HBC Plzeň

Již zítra, v neděli 20. června klub HBC Plzeň pořádá Den HBC Plzeň. Hlavní program se bude skládat ze sportovního zápolení, kdy týmy složené z hráčů všech věkových kategorií budou soutěžit v netradičním víceboji. Dostane se také na zájemce z řad rodičů.

V neděli 20. června se uskuteční první Den HBC Plzeň. Konat se bude od deseti hodin na sportovišti 4. ZŠ Plzeň přímo za hokejbalovou halou. Účelem akce je setkání lidí z klubu napříč týmy. A to jak hráčů, trenérů, funkcionářů a rodičů našich hráčů.

„Očekávám, že se všichni budou dobře bavit. Hráči si zasoutěží v netradičních týmových soutěžích. A ti, kteří nebudou přímo soutěžit poznají i další lidi okolo klubu,” říká za organizátory Pavel Moláček, člen předsednictva klubu. K dispozici bude po celou dobu akce I občerstvení.

S nápadem na uspořádání akce přišla vedoucí týmu přípravek Pavlína Ptáčníková zhruba v polovině května, prakticky od této chvíle se akce začala připravovat. A proč by na ni měli příznivci klubu dorazit? „Bude to velmi dobrá příležitost poznat členy klubu. Soutěžící poznají hráče z jiných věkových kategorií. Budou mít možnost spolupracovat i s hráči z A-týmu při netradičních disciplínách. Plánujeme zapojit i některé rodiče. Ti, kteří nebudou soutěžit si můžou užít klidnou něděli,” doplňuje Pavel Moláček.

Konec akce je plánovaný přibližně na 16. hodinu. Srdečně vás zveme!