Den HBC Plzeň v neděli 20. června! Hokejbalisté napříč kategoriemi změří síly ve víceboji

V neděli 20. června se v prostorách za hokejbalovou halou uskuteční Den HBC Plzeň. Trojice týmů, složených napříč věkovými kategoriemi od minipřípravky až po A-tým, změří síly ve sportovním víceboji. Po celou dobu bude připraveno občerstvení. Srdečně vás zveme na ojedinělou akci, která začíná v 10 hodin.

Hráči klubových kategorií byli rozděleni do tří týmů, které se utkají o prvenství ve sportovním víceboji. Každý tým bude mít svého kapitána z A-týmu nad ním bude ještě nehrajicí kapitán z řad klubových trenérů. Jména si zatím necháváme pro sebe, budou odhalena až na startu akce. Víceboj se bude konat na sportovním hřišti v areálu 4. ZŠ Plzeň, za hokejbalovou halou. V případě nepříznivého počasí je připravena varianta soutěží uvnitř hokejbalové haly. Dostane se také na aktivní rodiče hráčů.

Po celou dobu akce, jejiž začátek je plánován na 10:00 a konec přibližně v 16:00, bude k dispozici občerstvení. Soutěžící obdrží poukaz na jídlo a pití zdarma. Autorem myšlenky akce je vedoucí družstva přípravek Pavlína Ptáčníková, hlavním organizátorem pak člen předsednictva klubu Pavel Moláček.

Srdečně vás zveme na nedělní akci!