Muži vyrazí do Pardubic, doma se představí junioři a dorostenci

O víkendu pokračuje druhým kolem Autosklo H.A.K. Cup, kterého se účastní čtveřice extraligových týmů včetně plzeňských mečounů. Ti tentokrát odehrají zápas v pardubických Polabinách. Mimo Plzeň se vydají také mladší žáci. Naopak v domácím prostředí se představí junioři a dorostenci.

V Pardubicích bude pro plzeňský A-tým pokračovat turnaj Autosklo H.A.K. Cup 2020, který má dosud odehrané první kolo. Diváci na Palmovce a v Kladně viděli hokejbalisty po tříměsíční pauze a oběma duelům kralovali gólmani. Pardubičtí porazili Kladno 2:1 po prodloužení a mečouni prohráli s pražským Kovem 0:1. Nyní budou chtít uspět na půdě pardubického Autoskla, které bylo jedním z nejbližších pronásledovatelů Plzně v tabulce již anulované sezóny.

Své druhé kolo má na programu také BEKO Pohár juniorů v rámci nějž se plzeňský tým střetne s Kladnem. Mečouni budou chtít napravit dojem z minulého týdne, kdy v Ústí nad Labem schytali pořádný debakl. Zápas proběhne v sobotu od 14 hodin v útrobách plzeňské haly. O den později se na stejném místě a ve stejný čas střetnou dorostenci s berounskými Kelty. Starší žáci hostí tým Kert Parku, mladší žáci vyjedou do Ústí nad Labem.

Program víkendu:

Sobota – 13. června
  • A-tým: Pardubice – Plzeň (12:30)
  • Junioři: Plzeň – Kladno (14:00)
  • Starší žáci: Plzeň – Kert Park (10:30)
  • Mladší žáci: Ústí nad Labem – Plzeň (11:30)

Neděle – 14. června
  • Dorost: Plzeň – Beroun (14:00)