Uspějí mečouni i do třetice na domácí půdě?

Úspěšný start do nové sezony prožívají hokejbalisté Plzně. Svěřenci trenéra Luďka Polívky mají na svém kontě po třech kolech sedm bodů a vyhlíží další úspěch o víkendu, kdy přivítají na Košutce severočeský Most.

HBC Plzeň - HBC Most, sobota 15. září od 16:00

Západočeši vstoupili úspěšně do nové sezony, když ze tří duelů vytěžili slušných 7 bodů. V domácím prostředí prokázali dvakrát svojí sílu, což by chtěli potvrdit o víkendu i v dalším duelu na Košutce, kde přivítají Most. Severočeši vydolovali zatím jen jednu výhru, když zdolali stejně jako Plzeňané ústeckou Elbu.

Za loňskou sezonu mají mečouni svému soupeři co oplácet. Mostečtí na vlastním hřišti jednoznačně porazili tehdy mátožné Západočechy a následně je i vyloupili po samostatných stříleních. V předešlém ročníku je naopak dvakrát zdolali, takže se rozhodně nedá říci, že by neznali na sobotního soupeře patřičný recept.

V produktivitě na plzeňské straně zatím vládnou bratři Benediktové, kteří shodně nasbírali 4 body (1 góly a 3 asistence) a prokazují dobrou formu v úvodu září. Na mostecké straně zatím chybí výraznější osobnost. Janák s Novákem nasbírali shodně dva kanadské body, což jim zatím stačí k prvenství ve svém týmu.

Utkání můžete sledovat v online přenosu zde.

Program příštího víkendu:

Sobota – 15. září
  • A-tým: Plzeň – Most (16:00)
  • Junioři: Pardubice – Plzeň (15:00)
  • Dorost: Plzeň – Ústí nad Labem (13:00)
  • Mladší žáci: Plzeň – Blatná (11:00)

Neděle 18. března
  • Starší žáci: Plzeň – Prachatice (13:00)