Plzeň si chce spravit chuť proti poslednímu Kovu

Poslední tři domácí zápasy se mečounům moc nevydařily a Plzeňané proto budou chtít výsledkový výpadek napravit na hřišti následujícího soupeře. Zajíždějí na půdu zcela posledního pražského Kova, které dosud nasbíralo pouhých osm bodů.

TJ Kovo Praha - HBC Plzeň, sobota 14. dubna od 13:00!

Prakticky ideálnějšího protivníka na zvednutí sebevědomí si Západočeši nemohou přát. Kovo jde od porážky k porážce a už je prakticky prvním sestupujícím. Na jaře získalo pouhé tři body, když dva bralo proti Sudoměřicím, jeden s Rakovníkem, a šance na záchranu je mizivá. Na předposlední Rakovník ztrácí devět bodů, což je více, než v dosavadním ročníku získalo. V posledních dvou duelech schytalo dva pětigólové příděly od Pardubic a Kertu.

Ani na západě Čech ale nemohou zrovna skákat radostí. Po snovém startu do jarní fáze sezony přišel nečekaný útlum, kdy tři porážky odsunuly Plzeň až na sedmou příčku. Situace v tabulce od třetího do sedmého místa je ale enormně vyrovnaná a teprve závěr ukáže, kdo si zajistí výhodnější pozici do vyřazovacích bojů. Svěřenci trenéra Michala Edla ovšem už potřebují zabrat naplno, pokud se nechtějí dostat do definitivní krize.

Utkání můžete sledovat také v online přenosu zde.

Program víkendu:

Sobota – 14. dubna
  • A-tým: Kovo Praha – Plzeň (13:00)
  • Starší žáci: Plzeň – Prachatice (13:00)

Neděle 15. dubna
  • Mladší dorost: Plzeň – Kert Park (14:00)
  • Mladší žáci: Suchdol n. Lužnicí – Plzeň (12:30)