Hodnocení víkendu: Muži a mladší žáci si stále drží neporazitelnost

A-tým po třech letech zvítězil v Letohradu a co více, po třech letech vstřelil v Orlických horách branku. Díky vítězství je po polovině soutěže bez porážky na vrcholu tabulky. Vítězství slavila i dvě mládežnická družstva. S naprosto rozdílnými výsledky. FOTO: Iva Janoušková.

A-tým

Plzeňané ve východních Čechách začali velmi aktivně a kráčeli vstříc zlomení nepřízivné série na letohradském hřišti. Jejich snahu ve čtvrté minutě přetavil v gólový úspěch Jaroslav Kejř. Postupně však začala hra hostujícího celku uvadat a letohradští hokejbalisté se dostávali více a více do hry. To dokumentují dvě využité přesilovky domácích v druhé části. Plzeň prohrávala jen necelou minutu, jelikož se trefil Daniel Krásný. Rozhodnout musela třetí třetina. V té se přesilovkovou trefou prezentoval Jaroslav Pauer a přisoudil Plzni další tři body. Mečouni zvládli polovinu soutěže bez porážky a po jedenácti kolech mají na čele sedmibodový náskok.

Sobota 7. listopadu: SK Hokejbal Letohrad – HBC Plzeň 2:3 (0:1, 2:1, 0:1)

Podrobnosti o utkání

Mladší dorost

V neřízenou kanonádu se proměnil nedělní zápas mladšího dorostu mezi Plzní a Berounem. Domácí měli početní i věkovou převahu. Kelti navíc přijeli do západočeské metropole se zápasem v nohou, jelikož v ranních hodinách nastoupili v Třemošné. Zápas nelze podrobně hodnotit, hrálo se na jednu branku. O všem svědčí závěrečné skóre 19:0. Rozdíl ve skóre mohl být i větší, kdyby mečouni byli efektivnější v koncovce. Hosté za pětačtyřicet minut vyprodukovali pouze tři střely na brankáře Plzně. Největší bodový zápis zaznamenal Vít Lokajíček (4+4).

Neděle 8. listopadu: HBC Plzeň – SK Kelti 2008 19:0 (4:0, 8:0, 7:0)

Podrobnosti o utkání

Mladší žáci

Dosud nejnapínavější zápas v ročníku 2015/16 odehrála družina mladších žáků. Ti se, stejně jako mladší dorostenci, utkali s Kelty z Berouna. S tím rozdílem, že mladší žáci nastoupili na hřišti soupeře. Plzeňané měli v utkání střeleckou převahu, tu ovšem nedokázali zúročit větším počtem branek. Do vedení se dostali díky brance Matěje Pavlíčka již v první minutě. Na rychlou branku ovšem nenavázali a trestem byly dva inkasované góly z hole berounské hokejbalistky Anety Pangerlové. Domácí si vedení udrželi necelé dvě minuty, jelikož se podruhé prosadil i plzeňský Pavlíček. V loterii samostatných střílení přisoudil Plzni vítězství kapitán Pavlík.

Neděle 8. listopadu: SK Kelti 2008 – HBC Plzeň 2:3 ss (0:1, 2:1, 0:0 – 0:1)

Podrobnosti o utkání



Program příštího víkendu:

Sobota – 14. listopadu
  • Muži: Sudoměřice – Plzeň (15:00)
  • Starší dorost: Plzeň – Blatná (13:00)
  • Starší žáci: Hostivař - Plzeň (11:00)
  • Mladší žáci: Plzeň – Hostivař (11:00)

Neděle – 15. listopadu
  • Mladší dorost: Plzeň – Nové Strašecí (13:30)
  • Starší žáci: Plzeň - Beroun (11:00)