Setrvají mečouni na vítězné vlně i po zápase proti Třinci?

Skvělý začátek do nového ročníku CCM extraligy prožívají plzeňští hokejbalisté, kteří v dosavadních čtyřech duelech ztratili pouze jediný bod. Nyní na západ Čech zavítá Třinec, jenž na jaře Plzeňany pořádně potrápil. Podaří se Plzni rozšířit sérii vítězství? Odpověď se dozvíme v sobotu od 16:00 v Hokejbalové hale na Košutce.

HBC Plzeň - HBC Enviform Třinec, sobota 3. října od 16:00!

Pátým soupeřem Západočechů bude v letošním ročníku nejvyšší hokejbalové soutěže třinecký Enviform. Moravané vstoupili do sezony nepříliš dobře, když v úvodních třech duelech získali ani bod. Nepříjemnou sérii protrhli Třinečtí v sobotu, kdy přetlačili na vlastním hřišti Hradec Králové, který dosud nezískal ani bod. Probuzení Třince následně odnesl další den ústecké Elba, jenž si z utkání obohacené o šestadvacet vyloučených porážku 1:5.

HBC Plzeň by i přes postupné procitnutí svého soupeře neměla myslet v sobotu na nic jiného než tříbodové vítězství. Pokora před Eviformem je přesto potřebná, protože jarní duel mezi oběma týmy se nevyvíjel zrovna v plzeňské režii. Napínavý duel rozhodl tehdy až několik sekund před koncem tvrdou ranou Jaroslav Kejř. S takovým výkonem, který jsme předvedli na jaře proti Třinci, bychom nyní neuspěli," upozorňuje před zápasem trenér mečounů Josef Kadaně.

Spokojený přesto může být zkušený plzeňský lodivod s aktuální formou jeho svěřenců. Jsem rád, že se výkony týmu postupně stupňují. Především v obranné činnosti hrajeme výborně, což jsme potvrdili proti Kladnu. Snad v tom budeme pokračovat," přeje si Josef Kadaně.

Utkání můžete sledovat v online přenosu zde.

Program následujícího víkendu:

Sobota – 3. října
  • Muži: Plzeň - Třinec (16:00)
  • Starší dorost: Blatná - Plzeň (11:00)
  • Starší žáci: Kladno - Plzeň (11:00)

Neděle – 4. října
  • Mladší dorost: Nové Strašecí – Plzeň (11:00)
  • Mladší žáci: Plzeň - Hýskov (11:00)