Pilsen Challenge 2015 startuje již v pátek 6. února

Klub HBC Plzeň slaví letos své pětadvacáté narozeniny a hned v únoru si nadělí první velký dárek. Hokejbalová hala na Košutce přivítá ve dnech 6. až 8. února 2015 turnaj Pilsen Challenge, který se může pyšnit nejen atraktivními účastníky, zástupci čtyř hokejbalových velmocí.

Pilsen Challenge 2015 navazuje na tradici klubových turnajů s mezinárodní účastní, které HBC Plzeň pořádá vždy v zimní soutěžní přestávce. Letos je obsazení čtyřčlenného turnaje skutečně atraktivní, plzeňští hokejbalisté změří síly s třemi silnými soupeři.

Vedle mistra švýcarské nejvyšší soutěže týmu Oberwil Rebells se v Plzni představí finalista loňského světového poháru HbK HOKEJMARKET Skalica. Čtveřici bojující o pohár pro vítěze a zlaté medaile pak doplní kanadský výběr provincie Britská Kolumbie West Coast Express. Bude to poprvé, kdy se Kanaďané objeví na klubovém turnaji v České republice.

Vstup na všechna utkání je zdarma. Pro ty, kteří nemohou dorazit přímo do plzeňské hokejbalové haly, jsou připraveny textové on-line přenosy v českém a anglickém jazyce. Z vybraných utkání přinese obrazový sestřih klubová Marlins TV.

Rozpis zápasů

Pátek 6. února 2015

17:30HBC Plzeň - West Coast Express-:-
20:00Oberwil Rebells - HbK HOKEJMARKET Skalica-:-

Sobota 7. února 2015

11:00West Coast Express - HbK HOKEJMARKET Skalica-:-
13:30HBC Plzeň - Oberwil Rebells-:-
17:00Oberwil Rebells - West Coast Express-:-
19:30HBC Plzeň - HbK HOKEJMARKET Skalica-:-

Neděle 8. února 2015

10:30O třetí místo-:-
13:00Finále-:-