Bojovník Jakub Demiš prohrál nejtěžší zápas

Každé pondělí přináší klubový web souhrn zápasů, které se odehrály o právě uplynulém víkendu. Dnes je to poprvé jinak. Všechna víkendová utkání Mečounů, z nichž většina skončila naším úspěchem, jsou v tuto chvíli naprosto bezvýznamná. Drtivá většina všech našich hráčů neměla ani potuchy o tom, že mezitím ve svém nejtěžším utkání bojoval Jakub Demiš.

Jakub Demiš - mladík, který v létech 2007 - 2011 odehrál přes šedesát utkání v obou našich dorosteneckých týmech bojoval poslední dva roky s daleko silnějším soupeřem než na hokejbalových hřištích - s leukémií.

Když se na sklonku roku 2012 tahle záludná nemoc u Kuby projevila postavil se k situaci nejlépe jak mohl. Tak jako na hřišti i v tomto souboji byl ohromným bojovníkem. Svoji pozitivní náladou a srdnatostí odolával svému soupeři s nebývalou silou.

Několikrát se zdálo, že Kuba má nad nemocí převahu a zdolá ji. Jeho tým - rodina a nejbližší přátelé - se ukázal jako skutečný TÝM, který mu dodával další potřebné síly. Spád událostí posledních týdnů všechno změnil. Soupeř hrál zákeřně a Kuba mu přes statečný výkon ze soboty na neděli podlehl. Ve věku pouhých 22 let.

Prosíme všechny, kteří ho poznali nejen jako kamaráda, spoluhráče, ale i jako soupeře aby mu společně s námi věnovali vzpomínku. Vzpomínku na velkého bojovníka, který zůstane v našich myslích a srdcích napořád.

Děkujeme