4. kola hokejbalových soutěží – Áčku stojí v cestě Třinec, mladší dorost čeká derby!

Týden utekl jak voda a máme před sebou další porci zápasů. Extraligový A-tým absolvuje nejdelší výjezd sezony, cestuje do Třince. A u polských hranic to rozhodně nebude procházka růžovou zahradou! Na velký zápas se těší mladší dorost, který přivítá Dobřany. Doma se představí ještě mladší žáci – ti hostí Ústí nad Labem.

HBC Enviform Třinec – HBC Plzeň, sobota od 17:30

Ujet 490 kilometrů po silnici nebo absolvovat sedmihodinovou jízdu? Není to zrovna nejlepší výběr, ale takové bylo rozhodování mužského Áčka (nakonec hráči zvolili druhou možnost). Ke 4. kolu extraligy totiž cestuje do slezského Třince. Týmu z ocelářského města se na začátku sezony vůbec nedaří. Ovšem Enviform nedá svoji kůži lacino, po celé republice je známá třinecká houževnatost. K tomu se vyjádřil i Adam Vágner v týdenním rozhovoru: „Od zápasu čekám jen to nejhorší, jako vždy v Třinci, ale rád se nechám příjemně překvapit“.

Sobotní utkání může mít pro oba týmy přízvisko „poprvé“. Získá Plzeň první body na hřišti soupeře nebo Třinec zlomí sérii proher?

Podíváme-li se do výsledků z loňské sezony, zjistíme, že výhoda by měla být na straně Plzně. Jelikož z obou zápasů odcházela jako vítěz. Po shodném výsledku 2:1.

Jak už bylo avizováno, Třinec na své první body stále čeká, avšak odehrál pouze dva zápasy. Jelikož začal o týden později a utkání s Kladnem bylo kvůli marodce Středočechů odloženo. Během odehraných dvou klání nasbírali nejvíce bodů René Tomis a Dalibor Pail (oba 1+1). Na straně Plzně jsou po čtyřech zápasech nejproduktivnější Jiří Benedikt (2+1) a Michal Slanec (1+2).

Utkání můžete sledovat v online přenosu zde.



Program příštího víkendu:

Sobota – 27. září
  • Muži: Třinec - Plzeň (17:30)
  • Starší dorost: Kovo Praha - Plzeň (16:30)
  • Mladší žáci: Plzeň – Ústí nad Labem (16:00)

Neděle – 28. září
  • Mladší dorost: Plzeň – Dobřany (11:00)