Stříbro po tři dny hostilo mladší dorost a starší žáky

Své soustředění mají za sebou i dva mládežnické týmy. Mladší dorost a starší žáci se vydali do 35 kilometrů vzdáleného Stříbra. A rozhodně se nenudili! Kromě tréninků ve výstroji na stadionu místních Buldoků je čekali také outdoorové výběhy do přírody!

Odjezd celé skupiny byl naplánován na páteční ráno. Když se 23 hráčů se dvěma trenéry nejdříve vydalo do chatové osady Butov, kde se ubytovali.

Vzhledem ke vzdálenosti hokejbalového hřiště a osady (8 km) se hráči a trenéři přepravovali auty. První trénink se skládal pouze z rozcvičení a pohodového fotbálku. Společně s mečouny trénovala i skupina 12 místních hokejbalistů. Ti s mečouny absolvovali všechny tréninkové jednotky.

Po obědě v restauraci Beseda se kolektiv rozdělil na starší a mladší část. Starší hráči začali tréninkem na hřišti, který vedli Martin Kovářík a Libor Hrubý. Druhé skupině velel stříbrský trenér Václav Šůcha. Ten pro zúčastněné připravil výběh stříbrským terénem. Přes počáteční ostych a remcání nakonec outdoorový běh sklidil velký úspěch!

Dalším zpestřením byla možnost Go-pro kamery, kterou zapůjčil trenér Buldoků. Tu si hokejbalisté vzali nejen na hřiště, ale i do terénu!

Na závěr prvního dne hráče čekal ještě jeden společný trénink na hřišti.

Sobota se nesla ve stejném duchu jako první den campu. Pro hokejbalisty byly nachystány dva tréninky ve výstroji a jeden běžecký. Závěr dne strávila spousta členů výpravy v jídelně na Butově, sledováním zápasu SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň. K viktoriánskému "kotli" se ke konci zápasu přidal i výčepní z bufetu.

Vstup do posledního dne okořenil pořádný déšť. Takže plánované tréninkové utkání se o pár chvil posunulo. Avšak to byla první a jediná nepřízeň počasí.

Po konci utkání hráči opustili areál stříbrského sportoviště, naposledy se najedli v restauraci Beseda a vydali se zpět do svých domovů. Všichni přítomní hráči a trenéři hodnotili camp pozitivně. Trenéři nemuseli řešit žádné nepříjemnosti a hráči si s sebou odvezli spoustu nevšedních zážitků.

Před startem soutěží čeká starší žáky i mladší dorostence (minimálně) jedno přípravné utkání. Společně se vydají poslední prázdninový den do pražské Hostivaře.