Socíální sítě hlásí nový přírůstek – máme Instagram!

Před sezonou 2014/15 jsme se rozhodli pro novinku. A tou je založení klubového profilu na Instagramu. Server s miliony fotek stále narůstá na popularitě. Nově na něm nejdete i mečouny.

Krátce o Instagramu

Aplikace slouží k okamžitému sdílení fotografií přímo z mobilního telefonu. Ovšem bez chytrých telefonů s operačními sytémy Android, iOS či Windows Phone 8 můžete na aplikaci zapomenout. Při nahrávání obrázků můžete využít mnoha filtrů na úpravu.

I když je Instagram vytvořen primárně pro mobilní telefon, má i svoji webovou verzi. Ta ovšem slouží pouze k prohlížení, nikoliv k nahrávání fotek.

V obchodě firmy Apple se aplikace objevila v říjnu roku 2010. V sortimentu Google play se aplikace objevila o necelé dva roky později.

Mečouni na Instagramu

Jednou z nejzajímavějších funkcí je vyhledávání hesel pomocí tzv. #hashtagů. Vyfotili jste cokoliv společného s klubem HBC Plzeň? Použijte náš klubový hashtag - #mecouni! Takto označené fotky si pak můžou všichni fanoušci prohlédnout i na klubovém facebookovém profilu.

Foťte, sdílejte – a nezapomeňte na hashtag!

Odkaz na instagramový profil - zde.

Náhled profilu ve webové formě.

Obrovský nárůst fanoušků na facebooku!

Mimo jiné jsme na sociálních sítích dosáhli dalšího mezníku. Na facebookových stránkách je nás před novou sezonou přes 570!

DĚKUJEME!

Odkaz na facebookový profil - zde.