Hodnocení víkendu: A-tým bez bodu, mladší dorostenci ztratili důležité body

Dvě utkání mezi 8. a 10. listopadem absolvovali právě mladší dorostenci a mužské Áčko. To se představilo již v pátek večer. Z mládežníků nastoupili ještě starší dorostenci a týmy mladších žáků, které se vzájemně utkaly. Mužský B-tým pak přehrál Viktorii 4:1 a dál vede svoji skupinu regionální ligy.

Muži

Mužský A-tým vyzval v předehrávce 13. kola mostecké Pento. Už po třiceti vteřinách svítil na tabuli stav 0:1. Po následném vyrovnání díky spolupráci bratrů Benediktů však padali branky pouze do branky Mečounů. Po čtvrté brance následovala i výměna brankářů. Naději dal Plzeňanům Lukáš Vodrážka, ale Most si zápas pohlídal a hostující hráči poslali balonek do prázdné klece.

V neděli pak Plzeňané dohrávali 10. kolo na půdě mistrovské Vlašimi. A domácí se po dvou periodách dostali do vedení 4:0. Ve třetí části potom hosté díky dvěma využitým přesilovkám zkorigovali stav utkání na 4:2. Po polovině soutěže jim patří 8. místo v tabulce, avšak na pátou příčku ztrácejí pouhé 4 body.

Pátek 8. října:HBC Plzeň – Pento Most 2:5 (1:1, 0:3, 1:1)

Podrobnosti o utkání

Neděle 10. listopadu:HBT Vlašim - HBC Plzeň: 4:2 (1:0, 3:0, 0:2)

Podrobnosti o utkání

Starší dorost

Starší dorostence čekalo neoblíbené Ústí nad Labem, kde letos prohráli fotbalovým skóre 1:0. Zápas ale nenasvědčoval tomu, že by se tento výsledek měl opakovat. Po dvou třetinách byl stav utkání 7:1 pro Mečouny. Do třetí části nastoupili hráči méně odhodláni a dovolili Elbě vstřelit dvě branky, sami pak jednu přidali. Třemi zásahy se na výsledku podílel Jaroslav Pauer. Svěřenci Martina Davídka se tak znovu ocitli na stříbrné příčce, oproti vedoucí Poličce mají však odehráno o zápas méně.

Sobota 9. listopadu:HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem 8:3 (3:0, 4:1, 1:2)

Podrobnosti o utkání

Mladší dorost

Mladší dorostenci bojují v nadstavbové části o případnou šanci hrát o medaile. V sobotu hostili Mečouni Jindřichův Hradec. V první části se dostali do tříbrankového náskoku i přes zbytečná vyloučení. Další průběh utkání strávili domácí převážně v útočném pásmu, ale i přes enormní počet šancí vstřelili pouze 4 branky.

V neděli pokračovali Plzeňané ve střelecké nemohoucnosti. Ve Zlivi byli aktivnějším týmem. Plzeňanům v koncovce nebylo přáno. V utkání za domácím brankářem čtyřikrát zazvonila branková konstrukce a další tutovky hostující hráči neproměnili. Přibližně tři minuty před koncem utkání nařídil rozhodčí oprávněné trestné střílení, ze kterého hráč Zlivi rozhodl utkání. Plzeňané tak ztratili cenné body a jejich účast v bojích je velmi nepravděpodobná.

Sobota 9. listopadu:HBC Plzeň – TJ Olymp Jindřichův Hradec: 4:1 (3:0, 0:1, 1:0)

Podrobnosti o utkání

Neděle 10. listopadu:HBC Zliv – HBC Plzeň: 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Podrobnosti o utkání

Mladší žáci

Týmy mladších žáků měli na programu vzájemný zápas. V prvním zvítězilo Áčko 16:0, v neděli vstřelilo o 4 branky méně. Hattrick si připsal Patrik Nový a ještě o branku více Ondřej Klier. Po téměř polovině soutěže se A-tým nachází na vrcholu tabulky a v 9 zápasech nastřílel 99 branek a má stoprocentní bodový zisk. B-tým je předposlední s počtem 6 bodů a na čtvrté České Budějovice ztrácí pouhé 3 body.

Neděle 10.listopadu: HBC Plzeň B – HBC Plzeň A 0:12 (0:3, 0:4, 0:5)

Podrobnosti o utkání.

Program příštího týdne:

Sobota – 16. listopadu
  • Muži: Plzeň – Hradec Králové (17:00)
  • Starší dorost: Plzeň – Kladno (14:00)
  • Starší žáci: Plzeň – Litice (10:30)

Neděle – 17. listopadu
  • Mladší žáci B: Dobřany – Plzeň (14:30)