Chudý víkend, nastoupí pouze starší dorostenci

P L Z E Ň – O nadcházejícím víkendu se představí pouze starší dorost. Ti vyzvou soupeře z Valašska, konkrétně Vsetín. Žákovská družstva a tým mladšího dorostu mají volný víkend a A-týmu mužů odpadl zápas ve Vlašimi, který se přesunul na 10. listopadu.

SD: Plzeň – Vsetín, sobota 26.10. od 17:00

V sobotním odpoledni můžeme v plzeňské hale vidět souboj prvního s posledním týmem Extraligy SD. Plzeňané uplynulý týden porazili Poličku (dosavadního lídra) vysoko 10:2, ale hra byla poznamenána nízkým počtem hráčů na obou stranách. Valaši měli před týdnem volno, ale jejich poslední zápas, shoudou okolností také s Poličkou, skončil prohrou 9:1. Někteří dorostenci Vsetína však nastupovali více v mužské kategorii, ve 2. nejvyšší hokejbalové soutěži. Před nedávnem ale 1. NHBL z Vsetína zmizela a dosavadní výsledky týmu v letošní sezoně byly anulovány.

Hráčským statistikám celé soutěže vévodí trojice Plzeňanů. Dominik Vít (14+8), Jaroslav Pauer (9+7) a Marek Švarc (2+10), který má odehrané pouze 4 zápasy. Nejproduktivnější hráč Vsetína je František Rod (2+7). Vsetínští už se nemohou spoléhat na Dalimila Zvonka, který už nespadá do této věkové kategorie a často zatápěl obráncům. Svěřenci Martina Davídka jsou jasným favoritem. Podaří se jim však uhájit prvenství v tabulce? Odpověď na tuto otázku budeme znát v sobotu v podvečerních hodinách.